www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gore Motel

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Gore Motel

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti, RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. În continuare de vânzare. Am uitat să specific în primul post, doar pentru persoane din București.
 2. Poți vedea pozele accesând albumul Imgur de mai jos: http://imgur.com/a/511Op#0 Pentru a vedea pozele la rezoluția originală, du cursorul pe imaginea centrală, dă click pe rotița ce apare în colțul dreapta-sus al imaginii, apoi dă click pe "View full resolution".
 3. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: Email: andrei@goremotel.com; Telefon: 0752066884 Link producator: http://peavey.com/products/index.cfm/item/1192/118345/Vypyr%26reg%3B%26nbsp%3BVIP%26nbsp%3B1 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând un amplificator Peavey Vypyr VIP 1, cumpărat anul acesta în luna iulie de la MC Musical. Folosit moderat, merge și arată ca nou. Îl vând pentru că am cumpărat un amplificator mai bun. Poze la cerere.
 4. Pentru început vreau doar să pot exersa singur, acasă, preferabil cu căști. Legat de profesor, o să încerc să iau legătura și să vorbesc cu mai mulți utilizatori care au postat la secțiunea Meditații. Dacă mă hotărăsc să iau lecții de la unul din ei, sper că o să-mi dea câteva sfaturi legate de instrument și amplificare.
 5. Salut! Vreau să învăț să cânt la chitară electrică, dar nu știu nimic despre acest instrument. Nu am ținut o chitară în mână până acum și nici nu am vreo cunoștință care deține și știe să folosească o chitară pentru a-mi face o mică introducere. Nu vreau să încep cu acustică sau electro-acustică. Pornesc cu menționarea bugetului: 1500 RON. Îl pot crește la 2000 dacă merită o investiție mai mare. Ce vreau să cânt: vreau să încep cu lecții de bază de la o persoană cu experiență, apoi într-o zi să pot interpreta piese de heavy, death și black metal. Legat de aspect, o singură doleanță am: să fie de culoare neagră sau neagră cu alb, fără roșu, albastru, oranj sau verde, yellow sunburst, cherry blossom sau mai știu eu ce; nu de alta, dar cred că dac-ar avea o asemenea culoare aș abandona-o în colțul camerei. Am citit mai multe posturi atât pe acest forum, cât și pe alte comunități online (Reddit, Ultimate Guitar ș.a.) și am văzut că majoritatea utilizatorilor recomandă modele de chitare la mâna a doua pentru cei cu buget redus. Este asta cea mai bună alegere pentru mine? Dacă merg la cineva acasă pentru a vedea o chitară, după ce ar trebui să mă uit? Legat de chitare noi, am notat câteva modele menționate mai des: Ibanez, Cort, Epiphone, Charvel, Vintage, Squire. Pe acest forum au fost recomandate, de exemplu, Ibanez RG321 (acum am văzut că au modelul RG421, presupun că este o serie nouă), Charvel Desolation DC2, Epiphone Les Paul Standard. Am înțeles, de asemenea, că e de preferat să iau ceva cu bridge fix. La ce magazine din București aș putea vedea unele dintre aceste chitare? Și aceeași întrebare ca mai sus, nu le pot proba, dar după ce ar trebui să mă uit? În privința amplificării, din topicul Amplificatoare Pentru Începători am reținut că pot folosi VOX amPlug cu o pereche bună de căști sau chiar și boxe active. Sunt foarte accesibile ca preț și pot lua mai multe modele, sunt suficiente pentru început? Ar fi mai bun un procesor Digitech, Line6 sau Zoom? De amplificatoare ieftine am înțeles că ar fi bine să mă feresc, dar am notat totuși câteva modele: Fender Mustang, Peavey Vypyr, Roland Cube. Bineînțeles, la fel ca la chitară, pot opta pentru ceva la mâna a doua. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.