www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Israel

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pitesti

Other Information

  • Band
    Progresive , Pattern Scar , Against
  • Gear
    Aria / AWN-15
    ESP LTD / EC 50
    Ibanez / GSR105EX

Israel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Gen muzical abordat ?! Sala de repetitie aveti ?!
  2. Multumesc , amp il vreau pt. camera mea deocamdata . O sa imi cumpar unul mai puternic pe viitor , vroiam sa nu dau bani pe o chitara care mai tarziu sa nu fie buna de nimic . O sa raman pana la urma la acest Fender .
  3. Esti bun acel fender si pt. metal ? Vreau sa cant ceva Progressive rock , heavy metal , hard rock , metalcore .. si nu stiu daca doar o doza humbucker ii buna , sti alte seturi care sunt mai bune , sau sa raman la acesta ?
  4. Salutare , vreau sa va intreb ce parere aveti daca mi-as cumpara acest pachet , sunt incepator si m-am gandit sa incep cu acest pachet . Pareri ? http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-new-squier-electric-pack-affinity-strat-hss-with-g-dec-junior-amp_p2159.html
  5. Salut , vreau sa va intreb daca sa imi cumpar pachet (chitara electrica Epiphone LP II Special cu amp de 15 si toate accesoriile ) sau sa cumpar aceeasi chitara cu amp de 15 Line 6 si cumpar celelalte accesori separata ? Si ce parere aveti despre Epiphone LP II Special
  6. Salut , ma scuzati daca nu postez unde trebuie dar am venit aici pentru ca stiu ca e o comunitate serioasa si am nevoie de un sfat de la voi .. Deci este prima mea chitara electrica si nu stiu pe care sa o aleg , vreau un Epiphone si am gasit doua modele . Momentan cant pe o chitara acustica Aria , buna pt. inceput. Ce am gasit sunt : http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/pachete/epiphone-les-paul-performance-pack-vintage-sunburst.html LP II http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/pachete/epiphone-goth-sg-performance-pack.html SG Vreau sa stiu care este mai buna , sunet calitate etc .. ambele sunt la acelas pret . Va multumesc mult si scuze din nou daca nu am postat unde trebuie .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.