www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Coolin9

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Urziceni

Other Information

  • Gear
    Clapa Yamaha.Chitara electrica

Coolin9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut!Caut sa infiintez o trupa in Bucuresti.Ca gen....nu vrea sa ramanem fixati,dar ca idee,rock cu multa influenta ,blues ,folk .jazz,etc. Vom canta compozitii proprii.Acestea fiind spuse,caut un bassist si un tobar,dornici sa porneasca cu mine pe drumul asta ! Mesaj pe PM
  2. Salut!Suntem in cautare de bassit ,in zona orasului Urziceni,judetu Ialomita.(mai e un urziceni).Ideea e ca el sa se poate deplasa,in Urziceni pentru repetitii.Multe nu is de zis,trupa de rock cu multiple influente,cantam doar compozitii proprii.Vrem sa facem treaba serioasa,daar normal asta e o placere pentru noi si o pasiune!Daca e vre-un doritor,mesaj pe privat!Multumesc!
  3. Cautam basist si tobosar pentru o trupa rock si groove cu compozitii proprii pentru Bucuresti. Detalii pe pm. Backing vocals e un plus. Rog seriozitate!
  4. Da,dar daca zici heavy te referi la metale
  5. Bag piciorul,eu abea acum ti-am vazut mesajul!NU cred ca mia e ceva valabil!
  6. Am 17 ani ,si caut ttupa in Bucuresti!Classic rock ,metal,trash metal,punk,alternative,progresive,blues!Cant cam orice!PM multumesc :)
  7. Salut,am 17 ani si ce pot zice?Iubesc rock-ul!De la blues si soft pana la hard rock,metal,trash metal,etc!(nu imi palce pop rock ).Recent am absolvit scoala populara de arte si meserii Ploiesti,pe sectiunea pian!Is din Urziceni,2 ore cu trenul pana in Bucuresti,nu e bai!Cant cu vocea,clapa,chitara(incepator) si compun!Liciteaza cineva?(glumesc).PM.
  8. Sunt vocalist!Cant Metallica!Mai cant si la clapa daca e necesar,si pe chitara sutn incepator!PM
  9. Salut!Sunt vocalist,clapar si compozitor(chitarist incepator),caut trupa in Bucuresti!Sunt din Urziceni,dar pot sa fac naveta!Cu vocea pot canta cam orice gen,mai putin death,black metal...etc(nu imi iese vocea pe asta).Sunt serios
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.