www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

razvanw0w

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bistrița

razvanw0w's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Încă nu mă pot decide dacă să continui pe chitară clasică sau să sar direct la cea electrică.. Care ar fi avantajele sau dezavantajele fiecărui tip de chitară?
  2. Înțeleg.. și care ar fi criteriile după care să-mi dau seama că acea chitară mi se potrivește? (îmi cer scuze dacă această informație se găsește pe acest forum, dar nu prea am timpul necesar "răsfoirii" acestuia)
  3. Salutări. Acum 2-3 ani mi-am luat și eu o chitară (ce-i drept, nu prea știam cum se cumpără o chitară pe-atunci) Golden Ton. Din păcate, au cam ruginit cheițele de acordare cum nu am mai exersat din lipsă de timp și acum nu o pot acorda cum trebuie (s-a rupt plasticul de la o cheiță, cu patentul nu o pot strânge.. și mna ) ) Așa că decât să mai bag bani în ea m-am gândit să-mi iau una nouă. Din căutările mele pe internet am găsit chitara http://www.soundcreation.ro/chitare-chitari-clasice-cid180_3133/stagg-c542-bk-id9882.html < aceasta. Țin să precizez că Golden Ton-ul l-am luat de la un magazin local din Bistrița, iar acela nu e chiar așa de bine aprovizionat. Alte magazine de profil nu am găsit în orașul meu.. Mi-ați recomanda să cumpăr chitara din magazin sau doar așa, de pe internet? Aștept niște păreri constructive și eventuale ponturi. Eventual, nu ar strica o părere despre link-ul de mai sus. Mulțumesc frumos. Numai bine!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.