www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

senyol

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

senyol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Caut clapar pentru trupa rock serioasa - Bucuresti. Detalii PM.
  2. Suntem o trupa in formare, tineri, dornici de performanta si distractie. genuri: rock alternativ, hard rock, indie, pop-rock. artisti: 30 stm, green day, linkin park, three days grace, you me at six, rhcp, the pretty reckless, holywood undead etc cred ca aveti deja o idee despre ce vrem a face intai niste cover-uri, pe urma piese proprii
  3. trupa de rock alternativ/indie/hard rock? suntem in curs de infiintare, nu am ce sa-ti atasez sau ceva, dar poate putem incerca o repetitie. exemple de ce ascultam: green day, linkin park, 30stm, rhcp, you me at six, three days grace. suntem intre 20-25 ani, interested?
  4. Deocamdata suntem voce si chitara ritm, mai avem nevoie de chitara bass, chitara solo si tobosar. Experienta de scena relativ redusa dar entuziasm pana la cer si dorinta de performante, distractie si munca. varsta medie de preferat 20-25 de ani. Fiecare cu scula/echipamentul lui. In principiu ne-am gandi la 2-3 repetitii pe saptamana... genuri abordate: rock alternativ, punk rock, indie rock. formatii apreciate: 30 stm, you me at six, linkin park, stereophonics, green day, rhcp. Dupa cum am zis experienta de scena nu e cine stie ce si ca nivel de calitate muzicala si tehnica nu rupem gura targului dar pe viitor cam asta am vrea . Pentru cei interesati nu ezitati sa dati pm.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.