www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AndreiHA

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndreiHA

  1. Am nevoie de ajutor cu alegerea unei chitari electro-acustice. Am inceput sa imi caut niste optiuni in limita bugetului de 1000 - 1200 de lei maxim (250-300 euro) ...singura problema e ca nu cunosc criterii dupa care sa aleg. Am gasit de la Ibanez ceva care mi-a atras atentia -> Ibanez MSC-350 aceasta fiind la reducere de 30 % ( de la 1700 la 1200 lei ), as vrea sa stiu daca merita; nu vreau sa o cumpar doar pentru reducere. As aprecia foarte mult daca ati putea sa imi recomandati cateva modele, care considerati ca merita investitia. P.S. Am inceput cam de 1 an sa invat la chitara (singur ), mar interesa ceva fiabil. Mulstumesc Anticipat !!!
  2. Multumesc de raspuns , am sa mut intrebarea la "ce chitara sami aleg" . Am vazut doar dupa ce am postat ca exista topic special
  3. Am inceput sa imi caut niste optiuni in limita bugetului de 1000 - 1200 de lei maxim (250-300 euro) ...singura problema e ca nu cunosc criterii dupa care sa aleg. Am gasit de la Ibanez ceva care mi-a atras atentia -> Ibanez MSC-350 aceasta fiind la reducere de 30 % ( de la 1700 la 1200 lei ). As aprecia foarte mult daca ati putea sa imi recomandati cateva modele, care considerati ca merita investitia. P.S. Am inceput cam de 1 an sa invat la chitara (singur ), mar interesa ceva fiabil. Mulstumesc Anticipat !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.