www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreineagu

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    București

Other Information

  • Gear
    Yamaha F310 Acoustic Guitar

Recent Profile Visitors

1630 profile views

andreineagu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Hello! Ceva update-uri vis-a-vis de comenzile cu plată ramburs de pe Thomann? Am dat acum o comandă de chitară. Mi-a apărut costul total Euro și coversie în lei, taxa de transport 0 (căci depășește o anumită sumă minimă), iar acum aștept. Întrebările mele sunt: 1. mai există vreo taxă extra pentru plata ramburs? 2. plasând comandă prin contul meu (logat fiind), nu-mi apare chitara în "Comenzile mele". Este vreo eroare sau durează puțin până când se procesează? 3. la voi cam cât a durat să ajungăîn medie? Cu produsul disponibil în stoc evident. 4. Ceva probleme cu coletul șamd?
  2. Vreau si eu acordurile la piesa asta si solo-ul de chitara de la mijlocul piesei. Mi se pare foarte dificil sa le scot dupa ureche. Mersi frumos
  3. Salut! As avea si eu nevoie de un sfat. Vreau sa imi cumpar o chitara pe care o voi folosi mainly în concerte - deci ar trebui sa sune bine plugged. Am facut o lista cu catev modele de chitari.. Am vizitat deja magazinele pentru a le testa pe fiecare in parte si voi mai merge sa ma uit peste ele, caci doar asa imi dau seama cum se aude cum se simte. As vrea totusi un sfat de la voi. Ce mi-as dori de la chitara ar fi sa aibe intonatie buna, solid top, sa se auda cat de cat ok si neamplificata (unele care au cutia mica am vazut ca nu prea se aud ok neamp) pentru situatii in care repet acasa sau cant cu prietenii, si sa aibe garda cat de cat joasă.. am un buget pe care il poti mari doar ca sa stiu ca aleg ceva bun dar asta nu inseamnă că arunc cu banii aiurea. Acum pe langa lista pe care o voi atasa mai jos vreau sa subliniez care sunt favoritele mele.. As merge pe Yamaha APX700II sau Taylor 214ce. Apoi as mai adauga Taylor 114ce. Restul de chiatri din listă (opțional): Yamaha FGX720SCA - http://www.senia.ro/fgx720sca-chitara-electro-acustica-yamaha-22337-3 Fender Cd-220CE - http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-220ce-electro-acustica-ovankol_p66.html Fender CD-320 ASCE - http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cd-320-asce-solid-top-electro-acustica_p1844.html Guild Arcos AO-3CE - http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-new-guild-arcos-ao-3ce-electro-acustica_p2172.html Guild AO-5CE - http://www.guitarshop.ro/chitara-electro-acustica-guild-ao-5ce_p2752.html Fender CF-140 SCE - http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-cf-140-sce-electro-acustica_p1759.html Fender Wayne Kramer Royal Tore acoustic Fender 280CE Astept parerile voastre si de ce nu cateva recenzii despre cum se aud fiecare. Mersi frumos!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.