www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristian Darău

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About Cristian Darău

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Ucea de Jos, Brașov, România

Recent Profile Visitors

1174 profile views
 1. Vand chitara electro-acustica jazz: producator Ibanez, serie Artcore, model AF75TDG, culoare Gloss Black. O vand impreuna cu cutia ei: producator TKL, serie Premier Thin Dreadnought 6/12 String, model 7813, culoare Black. Puteti inspecta 31 de poze foarte detaliate, disponibile la linkul. linkuri de pe reverb: pt chitara https://reverb.com/item/12002781-ibanez-artcore-af75tdg-2008-ivory pt cutie https://reverb.com/ca/item/4907747-tkl-7813-premier-thin-dreadnought-6-12-string-guitar-case
 2. Pret: 3200 RON Localitate: Ucea de Jos, Brasov, Romania Contact: darauicristian@gmail.com 0726137713 frelvie(skype) Link producator: http://www.ibanez.com/products/hb_detail.php?year=2016&area_id=3&cat_id=7&series_id=114&data_id=27&color=CL01 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand chitara electro-acustica jazz: producator Ibanez, serie Artcore, model AF75TDG, culoare Gloss Black. O vand impreuna cu cutia ei: producator TKL, serie Premier Thin Dreadnought 6/12 String, model 7813, culoare Black. Le-am luat din SUA, in 2011. Chitara e produsa in China. Cutia e produsa in Canada. Nu am cantat aproape deloc la chitara. Sunt colectionar de chitari si vreau sa mai "lichidez" din ele. Starea chitarii si a cutiei este ca noua, din toate punctele de vedere. Puteti inspecta 31 de poze foarte detaliate, disponibile la linkul. Sunetul chitarii, timbrul, dozele suna perfect pentru multe tipuri de muzica (rock 'n roll, balade rock, blues, jazz, fusion etc). Puteti vedea si auzi o balada rock cantata la ea, disponibila la . Specificatiile chitarii le puteti gasi pe site-ul oficial Ibanez, la linkul. Specificatiile cutiei le puteti gasi pe site-ul oficial TKL, la linkul. Numai bine!
 3. Modific pretul intr-unul final, nenegociabil: 1600 lei. In suma asta intra chitara + husa. De asemenea, cum am mai scris sus, am pt ea si un set nou de corzi D'Addario EJ38 12-String Phosphor Bronze Light, adus din America, pe care-l vand cu suma de 50 de lei pentru cine doreste. Sper sa fie cineva interesat! Numai bine
 4. Voia buna din nou! Am decis sa schimb pretul intr-unul nenegociabil, la suma de 1500. In felul acesta, cine e interesat si i se potriveste, poate sa o achizitioneze dand un semn pe mail sau pe telefon. Am pt ea si un set nou de corzi D'Addario EJ38 12-String Phosphor Bronze Light, adus din America, pe care-l vand cu suma de 50 de lei. Spor tuturor! Din pacate (pentru potentialii doritori) revin la pretul initial (cel de 1650 lei) din urmatoarele motive: chitara este ca noua: am avut ocazia sa testez o chitara identica acum vreo cativa ani in magazinul GuitarShop din Bucuresti si prezenta mai multe urme de uzura decat a mea. Eu am achizitionat-o din magazinul e-sound din Rahova (daca retin bine locatia din Bucuresti) si nu era una dintre chitarele expuse. Pe langa asta, personal am cantat de cateva ori la ea. Nu m-am putut obisnui cu cele 12 corzi si de-aceea o dau. chitara nu se mai gaseste prin magazine in Romania: asa ca, desi nu sunt magazin, ci persoana privata, o vand ca din magazin, tinand cont de starea ei. Ultimul pret (de-acum vreun an jumate, cand inca era la vanzare prin magazine) era 2075 la GuitarShop. Eu o dau cu 1650, deci cu 400 mai ieftin, desi nu e diferenta intre una din magazin si a mea. Accept test la ea inainte de cumparare, pentru cine poate ajunge prin Brasov. Voie buna!
 5. Este valabila, da (nu am avut net, raspund mai prompt de obicei)
 6. Pret: 1650 RON Localitate: Bucuresti, Ploiesti, Brasov Contact: c.darau@yahoo.com, 0726137713, darauicristian (google talk) Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electro-acustica-ovation-cse-445-12-strings_p3235.html (vanzator) Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Voie buna tuturor! Doresc sa imi vand chitara Ovation, din seria Celebrity Deluxe, model CSE-445, 12 corzi, culoare ruby-red-burst (cod RRB). Am achizitionat-o din Bucuresti, in 2010, de la magazinul e-sound (link). Pretul a fost 2125 RON. Acum se gaseste cu 2075 RON la guitar-shop (link). Poza facturii se poate regasi in acest link. Am cantat de putine ori cu ea, starea chitarii fiind ca noua. Puteti gasi poze detaliate (29 la numar) la acest link. De asemenea, puteti gasi video-uri in care interpretez piese cu aceasta chitara la linkurile: Chitara nu are vreun defect. Motivul pentru care o vand este personal. Se canta foarte bine la armonie, umple sunetul, are timbru plin, nu mai e nevoie de alt acompaniament. Sper sa fie cineva interesat. Numai bine!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.