www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Demonizer

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targoviste, Romania

Demonizer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut. Nu am gasit thread-ul despre tipurile de pene, asa ca am ajuns aici. Intrebarea mea este : ce fel de pene sunt mai potrivite pentru stilul "fast picking", specific black metal-ului ?
  2. Stapanesc destul de bine riff-urile de metal si putin blues-ul, vreau o chitara decenta, am cumparat un amp Ibanez IBZ15GR cu ce imi mai trebuie (cabluri, pene, etc) si mai am nevoie de chitara. Bugetul meu alocat chitarei este de maxim 650 de lei. In principal, ma voi axa pe muzica metal.
  3. Si am mai gasit-o pe aceasta ... http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-sg-special_p744.html
  4. Sper sa ma iertati ca intervin iar, dar imi poate spune cineva ce parere are de aceasta chitara ? http://netmusic.ro/product/223/12296/ROCKTILE-WARHEAD-E-GUITAR Mie mi s-a parut interesanta pentru acele doze humbucker...si pentru ca nu mai gasesc nicaieri Jackson JS 11... Dar despre acest Cort ? http://www.emuzicanti.ro/product/219/4491/CORT-X1-BK Sau aceasta : http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-grx90-chitara-electrica-grx90.html
  5. Salut ! Am si eu nevoie de un amplificator de chitara electrica decent care sa coste maxim 350 de lei. Imi poate recomanda cineva ceva, va rog ? Eu am gasit : http://www.music-all.ro/site/product/928/Stagg-20-GA-R si http://www.mcmusic.ro/chitare/amplificatoare/ibanez-ibz15gr-u-amplificator-ch-electrica-ibz15gr-u.html
  6. Pret: 300 RON Localitate: Targoviste Contact: constantinescu_40@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un amplificator decent, pana in 300-330 de lei, intr-o stare buna si vreau sa il folosesc pentru muzica heavy. Mai mult nu stiu ce sa zic.
  7. Legat de acordaje, drop D sau open G au o traducere in romana ? Mi se pare mai ciudat sa vorbesc cu un roman teorie muzicala in engleza
  8. Mi s-a rupt coarda e de la acustica, semn rau.
  9. De identificat am identificat. De probat mi-e imposibil si stiu ca e extrem de important, dar n-am ce-i face. Tocmai de asta ma incred orbeste in voi si in experienta voastra.
  10. Acum l-am citit. Si ce ar trebui sa fac ? Sa strang bani pana la 50 de ani ca sa-mi iau si eu o chitara, un amp, un tuner, pene, o curea si corzi ? Eu vreau o chitara pana in 600 de roni cu care sa cant si eu cat de cat decent draciile care imi trec prin cap si prin urechi, nimic mai mult. In consecinta, va cer parerea pentru a ma ajuta sa aleg una. Nimic mai mult. Pur si simplu, nu am bani de chitare scumpe. Sunt complet debusolat pentru ca toata lumea are pareri spre toate directiile.
  11. Axel Goia, Dean-ul pe care mi-l recomanzi tu este putin cam piperat la pret pentru mine. Iarasi, o sa ma prefac ca nu am inteles ca voi mi-ati spus ca sa cumperi chitare ieftine de pe net nu e o afacere prea buna, ca forma e mai putin importanta, ca o chitara trebuie testata inainte de a o achizitiona si iarasi o sa va pun sa comparati chitare din punct de vedere ale calitatii sunetului si rezistentei cu scopul de a ma lamuri si pe mine pe care ar trebui sa o cumpar. Tin musai sa cumpar de pe thomann. http://www.thomann.de/ro/harley_benton_hbl450bk.htm http://www.thomann.de/ro/jackson_js11_dinky_blk.htm http://www.thomann.de/ro/harley_benton_hbs_580_wr.htm http://www.thomann.de/ro/harley_benton_ex76_bk_classic_series.htm Legat de forma, consider ca forma este ceva foarte important. Gandeste-te ca locuiesti intr-o casa a carei forma te deranjeaza, "te calca pe creieri". Regula aceasta se aplica si in cazul chitarilor si, desi singura chitara electrica pe care am cantat a fost un ibanez, am vazut destul incat sa imi formez unele gusturi in ceea ce priveste formele chitarelor. Cele care imi plac sunt Explorer, SG, V, V2, Iceman, Dinky si LP, poate si Warlock, Mockingbird si Star. In ceea ce priveste cantatul la chitara, nu sunt incepator. Cant la chitara acustica de aproape 2 ani, si nu in varianta "Amintire cu haiduci" sau "Boulevard of broken dreams". Repet, voi sunteti absolut singura mea speranta.
  12. Complicat, complicat, complicat ! Pana la urma, voi ce mi-ati recomanda de pe thomann ? Ideea este ca mie nu imi trebuie echipament profesional, nu o sa cant la Wacken cu prima chitara pe care mi-o iau. Tot ceea ce vreau este o chitara pentru incapatori care sa sune binisor si sa coste maxim 630 de lei. De asta ce ziceti : http://www.thomann.de/ro/harley_benton_hbs_580_wr.htm ? Si de apmlificatorul asta http://www.thomann.de/ro/harley_benton_hb20g.htm ? Am inteles ca nu e o idee buna sa ceri sfaturi despre astfel de lucruri pe Internet, dar chiar nu am pe cine sa intreb si stau destul departe de orice magazin de instrumente muzicale. Sunteti singura mea speranta... Sunetele din genuri specifice care ma intereseaza sunt : death metal, melodic death metal si blues. Atat. Mai vreau sa stiu daca cineva este de acord cu Jackson-ul. Nu vreau ca problema mea sa devina motiv de scandal Multumesc.
  13. @ Cryptopsy, sa inteleg ca imi recomanzi Harley-ul Explorer ? Pentru ca ce urmeaza sa imi cupmar va fi prima mea chitara electrica si chiar nu ma pricep. Unii spun ca Jackson-ul ne e asa bun. Eu nu stiu ce sa zic si ma bazez mai mult pe voi
  14. Hmmm, mereu mi-am imaginat ca Jackson-ul acela suna bine. Am vazut niste video-uri cu el si mi-a placut. Pe de alta parte, incurajezi dracusorul din mine care iubeste modelele Explorer. Zici ca suna bine ? Vreau sa siu mai multe despre el. Nu am avut in viata mea o chitara electrica, asa ca eu nu stiu ce sa zic.
  15. Salut ! Sunt nou pe aici si vin o intrebare banala. Ce chitara sa imi iau ? M-am uitat peste tot si singurele chitare care mi-au placut sunt acestea: http://www.thomann.d...1_dinky_blk.htm si http://www.thomann.d...ssic_series.htm Ambele imi plac, dar nu stiu care este mai buna din punct de vedere al calitatii sunetului, rezistentei si al pretului. Si daca mi-ati recomanda si un amplificator si un tuner (mai ieftine, eu prefer sa cand in mai multe acordaje) v-as ramane recunoscator. In total, trebuie sa ma incardez in suma de (maxim) 850 de lei, fara transport. Planuiesc ca setul meu sa includa chitara, amplificator, 1-2 cabluri de 6 m, un set de corzi, doua seturi de pene, un tuner si o curea. Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am gresit cu ceva, sunt nou pe aici
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.