www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vladEeE

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    PRS Clint Lowery,Takamine Eg320c, Aria awn.

vladEeE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pret: 150 RON Localitate: Iasi Contact: 0746255532 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Cumpăr microfon Samson C01u. Sunt dispus să dau la schimb o interfață audio peavy xport si diferența de bani.(doar daca e o suma acceptabila)
  2. Pret: 2500 RON Localitate: Iasi Contact: 0746255532 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara electrică PRS Clint Lowery cumparată de la MC music Iaşi pe 16 mai 2015. Garanţie valabilă până pe 16.05.2017. În stare bună, prezintă urme normale de uzură. Preţ chitară: 2500 lei. Accept teste, nu trimit in tară. Ofer cadou un cablu Vox de 3 m şi husa chitarei. Motivul vânzării: Doresc să achiziţionez altă chitară. Pentru poze, vă rog să lasaţi un mesaj.
  3. Up! Trimit si in tara prin curier. (nu platesc transportul)
  4. Pret: 100 RON Localitate: Iasi Contact: 0746255532 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde doar in Iaşi!!!!!
  5. Puteti va rog sa ma ajutati? Sunt incepator si nu imi dau seama care sunt acordurile in melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=DIejEfp1BLs. Inafara de cele vizibile nu imi dau seama. Edit: As vrea sa stiu acordurile si succesiunea lor.
  6. Legat de partea cu db, am vazut pe la caracteristici in general si numarul de ohmi. Cum trebuie sa fie acel numar? (am vazut si 500 si 200)
  7. Salut, puteti sa imi spuneti va rog ce trebuie sa am in vedere atunci cand cumpar un microfon pentru a inregistra chitara? Ce caracteristici trebuie sa aiba? Edit: E vorba de acustica
  8. Nu te supara, dar 400 costa setul nou, cu tot cu garantie. http://mcmusic.ro/chitare/acustice/aria-agpn-003-pachet-chitara-acustica-cu-accesorii-agpn.html
  9. Hei, mulţumesc mult pentru raspunsuri si imi pare rău ca s-a ajuns la discutii contradictorii din cauza mea, apreciez sfaturile si o sa le utilizez cat de curand. Se poate da topic closed.
  10. Salut. Intrebarea mea pentru voi, stimati membri ai forumului, este de ce e bine sa alegi o chitara cu solid top? Ce iti ofera in plus? un exemplu: http://www.mcmusic.r...t-v205sece.html Ce are aceasta chitara in plus fata de asta http://www.mcmusic.r...ca-pf15ece.html P.S: Vreau o parere obiectiva, de preferat sa nu fi cantat pe nici una, sa va luati doar dupa specificatii.
  11. De cat timp ai chitara? Are zgarieturi?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.