www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Robert Golubovići

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Alexandria, Teleorman

Other Information

  • Band
    The Alexanders
  • Gear
    Fender Dimension Bass.
    Hartke 3500 & VX410.

Recent Profile Visitors

1926 profile views

Robert Golubovići's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. De vanzare!Amplificator Bass Hartke HA 3500Pret: 1200 leiPutere 350 Watts in 4 ohmsSectiune preamp: tube si solid state Intrare pasiva si activa Butoane de control: bass, treble si contour EQ pe 10 benzi Iesire XLR Stare perfecta de functionare. Mai multe detalii in privat.
  2. Procesorul a fost vandut. Multumesc, RGC! Se poate inchide!
  3. Pret: 750 RON Localitate: Alexandria Contact: 0760370390 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi As dori sa vand acest procesor de chitara bass "BOSS GT 6-B" care este intr-o stare foarte buna (ca nou). Procesorul este ideal pentru toate genurile de muzica de la jazz pana la metal, oferind o gama variata de efecte de toate felurile ce pot fi personalizate dupa placul fiecaruia! Motivul vanzarii : Vreau sa vand procesorul pentru simplul fapt ca vreau sa trec pe pedale. Pretul procesorului este de 750 de lei !
  4. Salutare ! Am eu de vanzare un bass Musicman OLP pe 5 corzi, esti interesat ?
  5. Model : Epiphone Les Paul 100 Specificatii: - Culoare : Heritage Cherry Sunburst - Doze : 700T Humbucker (bridge) 650R (neck) (Pasive) - 22 freturi. Pret: 550 RON (negociabil) Numar de telefon : 0760370390 Motivul vanzarii: Vreau sa vand aceasta chitara deoarece m-am reprofilat pe bass si nu imi mai foloseste acum. Chitara este noua, cantata numai in dormitor si se prezinta intr-o stare foarte buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.