www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SlashMaiden2204

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SlashMaiden2204

  1. Daca a avut cineva, puteti sa imi dati o parere?Are distorsul bun? Sau daca e, o alternativa pana in 350 lei second hand..
  2. Am avut o problema cand am scris anuntul si l-am rescris gresit Amp 100 lei Monitor 200 lei PSP 100 lei
  3. Sa nu iti iei pachet Chitara+AMP ca alea sunt puse de umplutura acolo
  4. Pret: 100 ron Localitate: Constanta Contact: 0740047414 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Contact: 0740047414 pentru Amp, PM pentru restul Vand Amp chitara 16W, stare buna, nici un defect Vand sau schimb monitor PC Horizon LCD 21,5" LCD, are un singur defect, o dunga de latime ~1mm de-a lungul ecranului cum se poate observa in poze, in rest functioneaza si se vede perfect Vand sau schimb PSP 1004, decodat, are ultima versiune 6.60, are protectia ecranului crapata in extrema stanga asa cum se vede in fotografii, displayul nu este afectat, vine si cu card de 2GB(jocurile se joaca doar de pe card), avand in vedere ca numai cardul este 60 ron(http://www.shopmania.ro/accesorii-pentru-jocuri/p-memory-stick-pro-duo-sandisk-2gb-psp-24208826) dau PSP si card si alimentator cu 100 ron
  5. foarte bun ampul si foarte puternic,recomand! Si cu un distors pe el rupe =D
  6. Ai vreo inresgistrare sau mostra de sunet facuta de tine cu amplificatorul?
  7. Nu te supara, dar nu e asa. Tin chitara in mana mai tot timpul meu liber,si de cand mi-am luat chitara am cantat numai pe un amp de 10w cu dif de 6" primit la pachet cu o copie de strat si daca am schimbat chitara am zis sa schimb si ampul. Nu ma pricep la amplificatoare deoarece am cantat 7 ani la vioara, care evident este un instrument acustic, am cerut o parere ca sa fiu sigur ca nu iau un lucru slab, deoarece nu pot sa il probez pentru ca nu e la magazinul de muzica din orasul meu.
  8. Inteleg, stiu asta.Oricum in vacanta de 1 mai o sa trec pe la Brasov si sper sa reusesc sa il testez. Multumesc pentru explicatii.
  9. O ultima intrebare, daca u se mai fabrica inseamna ca este destul de vechi, nu sunt sanse sa apara probleme din cauza anilor care au trecut peste el?
  10. Ma refeream la faptul ca nu este difuzorul original pe Banditul acesta si nu stiam daca e bun sau nu in comparatie cu altele.
  11. Am gasit asta:http://forums.rgc.ro/topic/97340-peavey-bandit-112/?hl=%2Bline#entry862035Are vreo problema difuzorul?
  12. Am probat MG 30 si mi se pare ca are tonuri foarte limitate si suna infundat, Line 6 am auzit ca unii nu recomanda dar nu stiu de ce iar peavey vip este fix un vypr si are acelasi pret, cel putin asa am inteles, si l-am probat si pe acesta, sunetul mi-a placut, si tappingul suna bine, avea autowah si reverb, chorus, de toate dar nu stiam cat de tare se aude intr-un amfiteatru ca la scoala de exemplu, unde avem niste boxe in care si-a conectat un prieten tobele electrice,la custom stiu ca are iesire de cabinet si pentru pedale. Pe peavey se pot conecta pedale? Sauiesire pt cabinet?
  13. Nici eu nu cant de mult, am chitara electrica de aproape un an, si am avut si us Stagg copie de strat cred ca fix ca al tau, acum mi-am luat una mai mid-range dar cu doza schimbata in bridge,ma rog am deviat, si de pe Stagg-ul vechi mi-a ramas tremolo bar-ul si nu mai am ce sa fac cu el si daca vrei ne intelegem cumva si ti-l dau tie, dar pentru strat-uri stagg nu iti recomand sa folosesti bar-ul pentru chestii gen dive bomb-urile lui Van Halen pentru ca ao mari sanse sa iti rupi bridge-ul, eu am patit-o nestiind limitele chitarii. Iar sila mine se miscau dozele, dar sunetul nu era afectat, era de la constructie, ar trebui sa-ti faci griji doar daca apar intreruperi de sunet cand foloswsti doza, ar putea fi problema de wiring, oricum nu ma pricep la electronica sau chestii de hatrdware referitoare la chitara.
  14. La mc in constanta nu prea a mai adus vypr de ceva vreme, si are vypr VIP care e multi-instrument, adica si pentru bass si electro acustica...si la noi in cluburi ni se dau stack-uri pentru cantat, amp-ul meu il folosesc doar acasa si eventual la scoala. Cant metal si rock gen GN'R, Metallica, Ac/DC etc. Ce imi recomanzi? Peavyul(VIP) are doar 20w si nu stiu daca ar fi de ajuns( Kustomul costa 725 iar Peaveyul 650)
  15. Nu cred ca o sa fie mare problema distorsul pentru ca oricum intentionam sa imi iau o pedala dedistors iar doza imi ofera deja un sunet bune pe distors. Cred ca o sa il iau pe acesta, alternativa era un peavey vip pentru care deja efecte pentru acasa dar avea doar 20W si un singur dif. de 10"
  16. Am un LTD f100 fm cu SD Dimebuckers SH-13 in bridge,si vreau un amplificator nou sau second-hand pana in 700 lei. Am pus ochii pe un kustom http://www.thomann.de/gb/kustom_kg212fx.htm Vreau sa stiu daca l-a avut cineva si daca da o parere despre el, si astept si propuneri de amp de pe forum si o recomandare de pedala de distors ieftina si decentanoua sau second hand. Multumesc.
  17. Ah, !-am exprimat gresit, imi trebuie si efectele dar am nevoie si de wah
  18. Caut un procesor de efecte cu wah inclus deoarece nu imi permit sa dau 600 de lei pe un cry baby si vreau, daca se poate, niste recomandari, second hand de pe rgc daca se poate pana in 250 lei. Multumesc
  19. Deci am niste corzi care se comporta bine in drop-uri (cel mai jos am ajuns cu ele in drop B, cred ca sunt 11-49) dar cand acordez chitara in Mi(Standard) chiar si cu un semiton mai jos (Eb) coarda Sol este prea tensionata adica pun forta de two steps bend si abia daca ajunge la whole step...am bridge tune-o-matic si strings through body pe un superstrat ESP. Am mers la magazin si cel de acolo a spus ca daca schimb corzile dau peste cap toata chitara... Vreun sfat?
  20. Parintii mei nu m-au educat cu forum-ul in mana si nu stiu sa folosesc corect, din cate vezi sunt in 'Newcomers', cum as putea sa postez in topic-urile vechi daca sunt uitate de lume? Nu prea stiu sa folosesc forum-ul, imi pare foarte rau de neintelegerile cauzate, nu am facut-o intentionat.
  21. Stiu asta, mi s-a recomandat, am tinut cont de recomandari dar s-a vandut. Imi pare rau dar nu suntem toti ptofesionisti.
  22. So, nu sunt sigur daca aceasta cate gorie este corecta... Anyway,ieri am vrut sa cumpar aceasta chitara: http://forums.rgc.ro/topic/95983-chitara-electrica-yamaha-rgx220dz-mtr-cu-doze-montate-seymour-duncan-sh-10/ dar cand am contactat vanzatorul a vanduse deja si as vreo o recomandare pentru o chitara asemanatoare( dozele sa nu fie stock, 24 fret-uri, tremolo cu double locking ar fi perfect) in aceeasi gama de pret (<800), de aici de pe rgc.ro, second hand, cu link va rog. Multumesc pentru ajutor.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.