www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ariesan Thomas

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Chitara, muzicuta (no fucking clue why I bought it :D)

Recent Profile Visitors

2432 profile views

Ariesan Thomas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut, Sunt in cautarea unei sali de repetitii in Bucuresti care sa includa si pian + tobe. Am cautat pe net si nu am avut succes pana acum. A intalnit careva pana acum o asemenea sala, sau stiti de vreuna? Mersi
  2. Salut, Sunt in cautarea unei trupe de oameni faini, iubitori de muzica, de preferat care sa fie si interesati sa compunem piese proprii, dar si cu cover-uri e OK. Ca si preferinte, imi place aproape orice stil de muzica (mai putin manele) dar as prefera ceva gen pop rock, indie rock, blues, si de ce nu si un pic de R&B sau hip-hop. In mod deosebit imi plac combinatiile de stiluri. Mai jos sunt cateva inregistrari cu mine. Nu sunt de cea mai buna calitate dar la cerere pot sa mai incerc sa pregatesc niste inregistrari. https://www.youtube.com/watch?v=2S6q2h-YVnQ https://www.youtube.com/watch?v=H0fuZYgODV4 https://www.youtube.com/watch?v=umHLxShJ0sA
  3. Salut tuturor, Revin asupra anuntului facut mai demult Astazi sunt din nou in cautarea unei trupe, ca si stil sunt deschis aproape la orice, chiar mi-ar placea sa ma alatur unor oameni carora le place sa experimenteze cu mai multe genuri - mai putin metal sau alt stil mai hardcore. Va pun la dispozitie si un video recent de la karaoke, stiu ca nu e cea mai buna calitate dar o sa revin si cu niste inregistrari ceva mai clare.
  4. O sa ma apuc zilele astea sa ma inregistrez pe niste piese si iti trimit. Ai vreo preferinta din punct de vedere al genului? @damageplan, nu cred ca pot, sorry.
  5. Nimeni nu s-a nascut intr-o trupa, trebuie sa incep si eu de undeva
  6. Salut, Nu cred ca e foarte relevant, dar am cantat vreo 5 ani in cor cand eram mai mic, deci am mai fost pe scene. Mai recent, am participat la 2 recitaluri organizate de scoala de muzica unde fac canto. Dar intr-o trupa nu am mai cantat pana acum.
  7. Salut, sunt in cautare de o un cover band sau poate chiar o trupa care ar vrea sa se lanseze cu compozitii proprii, de ce nu. Ca si preferinte, imi place aproape orice stil de muzica (mai putin manele, of course) dar as prefera ceva gen pop rock, indie rock, blues, jazz, etc. Ca sa fiu mai precis, nu mi s-ar potrivi vocea pe ceva gen hard rock sau metal.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.