www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kalia

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Like You Records va poate oferii oportunitatea de a fi auzit cu single-uri proprii intr-un studio profesional si oportunitatea de promovare in lumea artistilor consacrati.Suntem o echipa care lucreaza profesional si pe target-uri bine stabilite. Like You Records va ofera: mix - master Instrumental mix - master Voce Vocal Line and Lyrics Distributia piesei pe (Itunes,Spotify,SoundCloud,Youtube,Deezer,Shazam,Google Play Music,etc.) Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0784 492 080 sau ne puteti lasa un mesaj in Privat si va vom raspunde in cel mai scurt timp.
  2. Buna, As fi interesata sa colaboram pentru evenimente cu bandul pe care urmeaza sa se finalizeze pana la sfarsitul lunii acesteia.Este un Band de Covere si piese proprii...stiluri muzicale de la Anii 80 pana in prezent,respectiv POP Rock,R&B,Pop Dance,Latino,Populare etc...abordam muzica pentru toate varstele,nu ne axam doar pe un singur target de oameni.Pnetru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon 0784 492 080. MULTUMESC ! ! !
  3. Buna, Noi dorim sa abordam stilurile(genurile) de muzica incepand cu Anii 80 pana in prezent respectiv Evergreen-uri,R&B,Pop Dance,Balade,Muzica Populara,Muzica Romaneasca.Ideea principala este ca noi vrem sa acaparam toate varstele de oameni,nu dorim sa ne axam doar pe ce este mai nou din punct de vedere muzica comerciala.
  4. Vrem sa concepem un band de Covere si piese proprii pentru evenimente si avem nevoie de Clapar,Tobosar si basist. Pentru cine este interesat ma puteti apela la numarul de telefon : 0784 492 080
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.