www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Red X

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Other Information

  • Gear
    Fender Stratocaster
    Joyo Vintage Overdrive
    Joyo Ultimate Drive
    and others.

Red X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salutare tuturor, stie cineva o varianta buna de stereo reverb, dar la un pret mai scazut? Poate ceva in genul... =>
  2. Salutare tuturor, sunt curios de o chestie, ma gandesc sa incep o mica "afacere" cu pedalboards as vrea totusi sa nu ma arunc cu capul inainte fara sa aflu pareri de la oameni din comunitate. Ce ar fi diferit la acestea? Faptul ca le putem personaliza in functie de cerinte si cand spun personaliza, efectiv se pot face picturi pe ele, diferite desene, modele etc... Totusi cati ar fi interesati si care considerati ca ar fi pretul pentru asa ceva?
  3. Salut, am un Vox AC30 CC2, intentionez sa-l vamd, e intr-o stare buna, nu am cantat decat de cateva ori la el, insa nu stiu care ar fi pretul... daca ma poate ajuta cinea...multumesc !
  4. Salutare! Dețin un vox ac30cc2..si un fender Stratocaster. M-am decis recent sa trec pe procesor, mi-ar placea un vox tonelab se, avand in vedere ca oferă o paleta larga de efecte/ pedala vol/ pedala wah..raport pret calitate, nu pot sa comentez (cel putin din cate am inteles) .Totusi nu stiu insa cat de bine ar merge..cu chitara si amp. Daca ma poate lămuri cineva..Thanks.
  5. Salutare, as vrea sa cumpar o pedala de volum Ernie Ball. Astept eventualele oferte. Numai bine!
  6. Pret: 0 RON Localitate: Oriunde Contact: telefon prin PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar pedala Fulldrive Fulltone Mosfet 2, astept propuneri prin PM.
  7. Pai cum? adica ..ce trebuie sa invat mai exact? Trebuie sa fie o teorie...sau ceva...
  8. Salut, as vrea sa stiu cum as putea sa invat armonia..stiu acordurile, insa nu prea pot sa cant decat cu foile in fata, am inteles ca trebuie sa invat armonia, dar nu stiu cum sa fac asta cum trebuie, daca ma poate ajuta cineva. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.