www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

george_ct

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About george_ct

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Constanta
 1. Cumpar o lampa ECC82 NOS, eventual si un soclu pentru cablaj, doar cu predare personala in orasul Constanta. Prefer sa evit costurile de expediere prin colet din tara. Detalii pe mesageria privata sau pe topic.
 2. Nu am la ce sa fac poze. Daca cititi cu atentie ptrimul mesaj o sa intelegeti de ce.
 3. Din pacate nu am numele modelului. Acolo e vorba despre amplificatoare Vermona nu FBT. Nu ajuta. Am cautat zile in sir pe internet si nu am reusit sa gasesc acea schema.
 4. Am un client care tot cere schema unui amplificator FBT, de instrument, 60W cu darlington in final. Spune el ca pe vremuri era foarte apreciata, la fel ca Vermona 60W. Daca puteti va rog ajutati-ma.
 5. Eu unul "am venit" de pe elforum pentru concurs. Felicitari lui Mihai Davidescu pentru castigarea concursului!
 6. Multumesc. Trebuie sa spun ca sunt incepator intr-ale lampilor. Oricum cred ca a reiesit asta si din proiectarea schemei mele. Nu-mi pare rau deloc ca am participat la acest concurs. A fost o experienta foarte interesanta pentru mine si il felicit pe viobio pentru initiativa organizarii acestui concurs. Ma asteptam la o participare mai masiva la acest concurs, dar se pare ca unii nu prea au avut curaj.
 7. Buna seara. M-am hotarat sa ma inscriu in concurs cu urmatorul proiect din schema de mai jos. Imi cer scuze pentru calitatea scanarii si pentru faptul ca a fost scrisa de mana si nu pe calculator. Sper sa se inteleaga continutul ei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.