www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Liviu Liviu

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Liviu Liviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 1700 Localitate: Ploiesti Contact: 0736073889 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Fender Stratocaster in stare foarte buna, cu Seymour Duncan Blackout in bridge!
  2. Pret: 2700 Lei Localitate: Ploiesti Contact: 0736073889 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Dean Cadillac cu doze EMG 81/85 in stare extraordinar de buna!
  3. Pret: 3000 Lei Localitate: Ploiesti Contact: 0736073889 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Dean VMNT Silver, Dave Mustaine Signature in stare extraordinar de buna. Chitara vine in case-ul original. Up ca se da!
  4. Da, aveti dreptate, dar cel mai rau este ca intra cam 3 sferturi de milimetru sub fretwire-e.....
  5. Daca e grea, e facuta din alder si e Strat care suna, dar recomand un Affinity nou tot din alder si modificat cu doze si cheite adevarate....Cine stie ce probleme de intonatie are vechitura.....
  6. Buna Ziua! Am o chitara electrica ce este tastata original cu freturi high, freturi inalte, cunoscute si sub numele de lead fretwires sau freturi de chitara bass chiar....Problema este urmatoarea, cateva fretwire-e imi ciupesc si imi prind in timpul cantatului coarda mi subtire....chitara nu a fost supusa umiditatii si nu a fost nici tinuta in conditii de temperatura variabila, a fost depozitata, curatata mereu cu Dunlop formula 65 kit si intretinuta cum nu se poate mai bine.Deasemeni, am cumparat-o noua....Daca aveti sugestii legate de rezolvarea acestei probleme le astept cu caldura...Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.