www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Florin Dumitrescu

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest, Romania

Recent Profile Visitors

1490 profile views

Florin Dumitrescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vand chitarist solo, an de fabricatie 1994, cu ITP si asigurare la zi, consuma putin in restaurante si mult in baruri, atinge viteze decente. Este construit pe stilul old-school, blues, rock, heavy metal clasic. Vine in dotare cu o chitara electrica si ceva echipamente de sunet. Cu alte cuvinte, caut o trupa ce canta stilurile enumerate mai sus (dispus sa incerc si chestii noi, atata timp cat nu se indeparteaza prea mult de ce am scris). Daca ma vreti, raspundeti la acest topic sau contactati-ma prin pm. Numai bine!
  2. Aici chitara solo. (fara intentie, Poetule. Nu ma tin dupa tine, doar vreau trupa)
  3. Salutare! Am 20 de ani și cant de 3 ani la chitara. Caut o trupa care sa cânte un gen de muzică ce pune accent cât de cât pe solistica la chitara. Preferințele mele sunt blues-rock, rock clasic sau psihedelic, sau heavy metal clasic, dar sunt deschis sa experimentez. De la început am urmat "calea" lui Joe Satriani, dar am influente și de la David Gilmour și Jimi Hendrix. Dacă sunteți interesați, contactați-mă pe privat. Numai bine!
  4. Sau poate un Catalinbread Echorec, dar e cam scump. Uita-te si la Behringer Time Machine. Pare interesant
  5. Sal'tare! Cautam pe cineva care sa ne cante la bas si sa urle la microfon pentru o trupa de thrash metal. Avem doi chitaristi si un tobosar si cautam pe cineva sa completeze formula. Daca sunteti interesati lasa-ti-mi un mesaj pe privat. Trupa este din Bucuresti! Numa' bine!
  6. Cautam clapar, stilul psihedelic progressive (i.e. Pink Floyd). Repetitiile au loc in Bucuresti, odata pe saptamana.
  7. Salutare! Are cineva vreo 5 astfel de integrate? Caut de mult si nu gasesc pe nicaieri, ori gasesc in afara si mai bine ma lipsesc cand ma uit la preturi. Daca are cineva, cumpar. As fi si mai bucuros daca ar locui si in Bucuresti, dar cred ca cer prea multe . Multumesc anticipat!
  8. Salutare! Uite-ne si pe noi, o adunatura de 5 oameni, incercand sa ne facem o trupa. Dar nu avem vocalist. Ne-ar interesa un vocalist care sa isi doreasca sa abordeze acest gen de muzica (o combinatie de psihedelic, progressive, blues, si post-rock ambiental) cu voce ori usor ragusita, ori clara. Orasul in care a luat nastere trupa este Bucuresti si tot aici facem si repetitii. Daca este cineva interesat, contactati-ma pe privat sau lasati aici un raspuns si vorbim cat de repede se poate. Multumesc!
  9. Salut! Am tot incercat sa gasesc niste oameni cu care sa imi incep propria trupa,dar fara succes. Asa ca am decis sa pun un anunt aici. Caut o trupa care sa cante rock clasic, poate si ceva heavy metal, psihedelic (gen Pink Floyd) si/sau instrumental. Eu m-as clasa undeva mai sus de mediu, dar va las pe voi sa decideti. Influentele mele sunt Joe Satriani, Jimi Hendrix, Pink Floyd. Varsta mea, chiar daca nu cred ca are mare importanta este de 19 ani. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.