www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ahoisescu

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ahoisescu

  1. Vand Pickguard Stratocaster Pre-Wired luat de pe un Squier SSS. Stare foarte buna, se vede din poze ca nu a apucat sa fie "cantat" prea mult. Nu am surubelele pentru prindere. Pret negociabil.
  2. Vand pedala compresie MXR Custom Comp CSP202. Cumparata din US, arata si functioneaza impecabil. A fost folosita foarte putin - am atasat cateva poze. Demo:
  3. revine la vanzare. oferta "de sarbatori" 350 lei.
  4. Pretul nu este "batut in cuie" . Pentru cei interesati, detalii pe pm.
  5. Pretul nu este "batut in cuie" . Pentru cei interesati, detalii pe pm.
  6. Pret: 380 RON Localitate: Bucuresti Contact: ahoisescu@yahoo.com Link producator: https://marshallamps.com/products/amplifiers/mg-carbon-fibre/mg15cfr/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator solid state 15W Marshall MG15CFR. Cumparat de pe thomann.de. Tinut in casa (in cutia lui) si folosit foarte putin (~ de 10 ori). Nu prezinta urme de utilizare, am atasat cateva poze. Suna foarte decent, are si reverb + iesire pentru casti, intrare pentru mp3/aux. E perfect pentru studiu / repetitii cu un tobosar mai linistit. Demo: Pret: 380 lei. Predare personala in Bucuresti (in weekend). Trimit si prin curier in tara.
  7. Vand pedala compresie MXR Custom Comp CSP202. Cumparata din US, arata si functioneaza impecabil pentru ca fost folosita foarte putin - am atasat cateva poze. Demo: Pret 480 lei. Livrez personal in Bucuresti (in principiu in weekend). Trimit si in tara.
  8. pedala a plecat la Cluj. cumparatorul sa o cante sanatos si cu multa placere! se poate inchide topicul. multumesc.
  9. da, a iesit din garantie... dar suna la fel de bine ca inainte 300 lei se poate incerca in Bucuresti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.