www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pushki

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About Pushki

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  All I Had / Zephir

Recent Profile Visitors

1,153 profile views
 1. Pushki

  Cautam Vocal / Vocalista Bucuresti

  De asemenea, voi preciza ca media de varsta a noastra este de 20 ani. Am prefera ca si vocalul sa fie pe acolo, dar desigur ca putem face exceptii daca ne intelegem. Nu inteleg lipsa de interes in acest gen, probabil ca majoritatea asociaza progul doar cu Dream Theater, problema lor, nu stiu ce pierd .
 2. Cautam vocal Bucuresti. * Stii sa canti? * Asculti mult prog / post-rock? * Printre trupele tale preferate se numara si Tool, Karnivool, Tesseract, Leprous, Periphery, The Butterfly Effect, Soen, Haken, The Ocean, White Walls, Pinholes, Nava Mama etc? * Te amuza pagina Prog Snob ( https://www.facebook.com/progsnobofficial?ref=ts&fref=ts)? * Vrei sa faci parte dintr-o trupa care chiar are trupele enumerate mai sus printre cele preferate? Nu-i nevoie sa indeplinesti toate conditiile, dar cu cat mai multe, cu atat mai usor iti va fi sa te integrezi printre noi. Astept PM de la cei interesati. PS: Stilul trupei reiese din influente. Avem deja cateva piese. Cautam un om serios. Sau macar devotat.
 3. Pushki

  cumpăr Bass

  Vand Squier Jazz Bass Vintage Modified Body: Basswood Body Shape: Jazz Bass® Neck Shape: "C" Shape Number of Frets: 20 Fret Size: Medium Jumbo Fretboard Radius: 9.5" (24.1 cm) Fretboard: Rosewood Neck Finish: Polyurethane Nut Width: 1.5" (38.1 mm) Scale Length: 34" (86.36 cm) Bridge Pickup: Duncan Designed™ JB101 Single-Coil Jazz Bass® Bridge Pickup Neck Pickup: Duncan Designed™ JB101 Single-Coil Jazz Bass® Neck Pickup Controls: Volume 1. (Neck Pickup), Volume 2. (Bridge Pickup), Master Tone Starea estetica este de 10/10 (impecabil) Starea tehnica este de 10/10 (nu am intampinat probleme cu el). Singurul motiv pentru care il vand este ca vreau sa trec pe 5 corzi. Bassul se poate testa in Bucuresti, livrez in tara cu FAN Curier (cumparatorul suporta pretul transportului). Pentru poze si alte detalii, astept pm.
 4. Pushki

  Cautam Vocal Bucuresti

  Mersi tuturor,am rezolvat acest caz. se poate inchide
 5. Pushki

  Cautam Vocal Bucuresti

  Nu suntem noi chiar atat de perfectionisti. Doar ca nu am gasit ceea ce cautam pana acum, si inca ne dorim un vocal. Asa ca oricine este pasionat de acest stil, si poate sa cante, este asteptat sa isi incerce norocul. Dar cum media varstei noastre este pe la 20 de ani, incercam sa incadram si vocalul tot pe acolo.
 6. Pushki

  Cautam Vocal Bucuresti

  Anuntul este inca valabil, nu am reusit sa gasim ceea ce ne dorim. Chiar nu este niciun baiat interesat de asa ceva?
 7. Pushki

  Trupa Cover Alternosfera

  Eu iti urez succes si sper sa iti iasa, dar sincer nu vad rostul (cat succes ai avea) din moment ce Alternosfera au concerte in Bucuresti cel putin o data la doua luni.
 8. Salut, Cautam un vocal (sau o vocalista), varsta (de preferat) sa fie intre 16-25 de ani. Stilul e greu de definit (cred ca ar fi undeva pe la progressive/stoner/alternative/metal cu mici influente de djent? ), asa ca va spun influentele principale: Tool, Karnivool, Porcupine Tree, The Butterfly Effect, Tesseract sau dintre cele autohtone Pinholes, Nava Mama, White Walls. Dorim sa vedem ambitie, dorinta de a face ceva si foarte multa seriozitate. Nivelul este ridicat, iar obiectivele sunt si mai ridicate, asa ca daca doresti "o trupa de weekend", nu te mai obosi sa trimiti PM. Daca chiar esti fan/fana al acestui stil, vrei sa canti cat mai mult (si nu doar in sala de repetitii), astept PM pentru a lua legatura si a stabili mai multe detalii. Spor
 9. Pushki

  schimb Peavey Cirrus 5

  Recomand! De incredere!
 10. Anuntul nu mai este valabil, puteti sa il inchideti.
 11. Salutare. Cautam clapist (nivel mediu cel putin) si tobosar (unul foarte bun) pentru o trupa in formare de modern melodic metal. Infuentele principale ar fi Kamelot si Amaranthe, pe acolo. Astept PM de la cei interesati, dar va anunt dinainte: nu vrem sa facem din asta o gluma, ci vrem ca la urmatorul rock the city sa nu mai stam in public, ci pe scena . Nu avem pretentii la varsta, oricine este binevenit, dar momentan membrii proiectului au varsta intre 17 si 23 de ani. De asemenea, experienta scenica este un bonus (fiecare din gasca actuala are cel putin 1 an experienta pe scena, cu diverse foste/actuale formatii). Asa ca cei ambitiosi, doritori si capabili sunt invitati sa dea un PM.
 12. Foarte placut si relaxant. Felicitari, chiar imi place
 13. Pushki

  vând Cort Curbow 4 - Korea

  Mai este valabil anuntul?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.