www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stefangovor

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

1540 profile views

stefangovor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vand urmatoarele microfoane: 1 buc T Bone M 88U - 120 lei (Pret peThomann 175 lei) 4 buc Behringer XM1800S - 35 lei/buc, 120 lei toate 4 (Pret pe Thomann 195 lei set de 3 buc). La un din cele 3 e rupta sita de sus. 1 buc AKG D5 250 lei (Pret pe Thomann 405 lei) 1 buc Carol GS55 80 lei (Pret pe internet aprox. 160 lei) 2 buc T Bone MB-85 Beta - 120 lei/bucata (Pret pe Thomann 175 lei) 1 buc T bone MB-75 Beta 120 lei (Pret pe Thoman 175 lei) 2 buc AKG Mini PRO HT 40 - Nu se mai vand. Preturile sunt negociabile.
  2. 'mnezau, stiu unde e surubul de reglare, am fost la un magazin cu instrmente sa imi apropie corzile de grif, si mi-a spus ca nu le poate apropia pentru ca gatul e stramb. Nu stiu daca e defect de fabricatie, sau vechiul proprietar al chitarei a facut ceva cu ea. Sam, cum am mai spus, am cantat la alte chitare cu corzile mai apropiate de grif si mi-a fost mult mai usor sa prind acordurile. De ce sa nu imi fie mai usor sa invat sa cant la chitara? Fac acuma o investitie si nu o mai schimb degraba. La Thomann chitara e la 3.080 de lei http://www.thomann.d..._aw3050celg.htm, iar la Esound la 2600 lei http://esound.ro/iba...roacustica.html. Mi-e frica sa nu fie un lot cu defecte de fabricatie, si din cauza asta sa aiba un pret asa mult redus. Blackthorn, poti sa-mi spui de care coleg e vorba, sa iau lagatura cu el?
  3. Salut! Mi-ar fi foarte utile parerile voastre. Intentionez sa imi cumpar o chitara electro-acustica care sa coste aproximativ 1500 lei. Cei de la McMusical au un Ibanez din seria Artwood la 1820 lei redusa de la 2500 lei http://www.mcmusic.r...w3050ce-lg.html As face un efort sa investesc mai mult pentru ca ma atrage reducerea mare de 30%, dar din cate am citit pe internet Ibanez nu exceleaza la chitarele acustice. Aproximativ la banii astia m-am uitat si la unele modele de la Takamine, Fender si Yamaha. Aw3050 de la Ibanez se diferenteaza de marcile enumarate mainainte cu sistemul L.R. Baggs, care din cate am citit e foarte bun. Sunt incepator si motivul pentru care vreau sa imi cumpar alta chitara este ca, chitara pe care o detin, un Ibanez V70CE (cumparata second) are o distanta mare intre corzi si grif, si nu se poate regla pentru ca are gatul stramb. Am cantat la cateva chitare ale unor prieteni si am observat ca e mult mai usor de cantat daca corzile sunt mai apropiate de grif. Intrebarea mea este: Merita sa cumpar chitara AW3050 de la Ibanez sau sa aleg o chitara cu un mai bun renume, Takamine, Fender sau Yamaha? Precizez ca nu am testat nici o chitara din cele enumerate, luni urmeaza sa merg cu un prieten chitarist sa incercam Ibanezul si alte electro-acustice. Multumesc anticipat pentru sfaturi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.