www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Epic Rocker

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Epic Rocker

  1. Vând amplificator microfon XLR Cloudlifter CL-1, cumpărat de pe Thomann, stare perfectă, fără zgârieturi, funcțional, l-am folosit câteva luni dar nu mai am nevoie de el din cauză că nu e compatibil cu ce interfață audio folosesc, mai are garanție 1 an, deci este relativ „nou” și aproape nefolosit. Schimb cu consolă PS5(plus diferență de la mine) sau placă video RTX 3060/3070(plus diferență de la mine) sau vând cu 700 de lei.
  2. Salutare, am eu un Cloudlifter CL-1, cumpărat în data de 13.12.2019 de pe Thomann.de. Încă are garanție, funcționează perfect, nu are zgârieturi, a fost folosit pentru amplificarea unui microfon Rode Procaster. Dacă mai este valabil anunțul, aș vrea să știu care este oferta de preț, mulțumesc.
  3. O sa merg acolo si o sa testez , eu am pus anunt aici cu gandul sa cumpar o chitara second-hand la un pret mai ieftin fata de cele din magazine , dar merge si asa...Se poate inchide postul
  4. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: baerovbogdan@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara clasica buget maxim 300 ron(daca are si husa este perfect). Accept oferte doar din Bucuresti pentru a putea testa chitara inainte de cumparare.
  5. Salutare , te intereseaza un Manuel Rodriguez B Cedar ?
  6. Am o chitara hora reghin model regun SM20 , 4/4 fabricata in 2009 daca te intereseaza , si daca da , precizeaza te rog cat oferi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.