www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ericlapton

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

1279 profile views

Ericlapton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut,suntem 4 baieti din Tm (2 chitaristi,un vocal si un basist) care canta cam tot ce e bun si avem nevoie de un tobosar.Ex.de trupe care ne inspira : Metallica,Gn'R,RHCP,Pink Floyd,Black Sabbath,Led Zeppelin si lista continua. Daca esti interesat te rog la sa-mi un mesaj.Multumesc PS: Cati ani aii ?
  2. Avem nevoie de basist si o sa fim full band , 2 chitaristi,un tobosar,un vocalist...asa ca , daca te intereseaza si poti sa-ti cumperi sau ai un bass anuntama
  3. Salut nu poti sa-ti cumperi sau sa faci rost de un bass ? ) pentru ca am avea nevoie de un basist si am fii full band
  4. Salut,daca te-ar interesa o colaborare am eu o trupa aproape completa,doar basistu ne lipseste ,suntem 2 chitaristi,un tobosar si un vocalist ai putea sa-mi lasi un ID de mess,facebook, ceva sa vorbim?
  5. Salut,suntem 3 baieti (2 chitaristi si un tobosar) care au un vis,visul de a fi ROCKSTAR ... dar sa nu intram in detalii tehnice.O sa fiu scurt si la obiect ! Cautam un bassist pentru al nostru vis. Trupe care ne inspira(aici se poate da seama si genul care vrem sa-l cantam) : Metallica,Guns n' Roses,Led Zeppelin,Nirvana,The Doors,AC/DC,Pink Floyd,RAMONES,Eric Clapton etc. deci rock clasic,metall,punk si de ce nu si blues. Asa ca daca ai bass,putina experienta si stii sa ti un ritm , lasa un post mai jos cu un e-mail , mess sau facebook id. si te vom contacta SAU (da,exista si un sau) poti sa ne contactezi la urmatorul id. de messenger/e-mail : vreautrupa@yahoo.com MULTUMESC PENTRU AJUTOR , SPER SA SE OFERE CINEVA :-" ) SI ROCK ON !!! PS : Trebuie sa fii din Timisoara ( daca nu vrei sa faci naveta pentru a noastre repetitii ) )
  6. Merci mult,am ascultat din amplificator si din amp. nu se aude.Merci mult
  7. Salut,acum 2-3 zile mi-am luat prima chitara electrica un Epiphone LP S2(era un set si l-am cumparat)Chitara se comporta foarte bine dar am o problema : Fiind la prima electrica nu stiu daca este bine sau nu ca E-ul Bass(Gros) cand dau liber (fara nota) imi vibreaza foarte rau si nu se aude bine,dar la celalalte corzi nu face asa...ce sa fac?Merg la magazin sa-l schimb sau se poate rezolva? PS : Cand cand pe Coarda E cu nota nu se aude acel "vibraj" al corzi !!
  8. Salut,suntem doi baieti din Timisoara care canta la chitari(Lead si Rhythm).Vream sa cantam Clasic Rock,Grunge,Metal etc. Exemple de trupe : Guns n' Roses,Nirvana,Led Zeppelin,METALLICA,The Doors,Eric Clapton,Pink Floyd si lista continua). Echipamente: -2 Ibaneze acustice -Una bucata Fender Stat. -Una bucata Ibanez GRG170DX (electrica) -Un aplificator Fender si unu Ibanez. -Un Stagg classic. Pentru cine este interesat contactati-ma la id-u : cs16_trek sau prin "private massage",Multumim anticipat .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.