www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ulianrobert

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

1111 profile views

ulianrobert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Scuze, am gasit trupa Multumesc oricum.
  2. Salut! ma numesc Robert, am 15 ani si caut o trupa in Iasi. Pana acum nu am cantat cu o trupa "completa", am cantat doar cu 2 chitaristi, niste piese acustice. Pentru inceput nu prea conteaza genul...ascult multe tipuri de muzica, insa ma axez pe heavy metal, grunge, thrash, speed, hard rock, chiar si jazz. Am un set de tobe care suna foarte bine, mi l-a recomandat o persoana de incredere. Setul are o singura pedala. Sunt cat se poate de serios cand vine vorba de muzica fiindca asta este drumul pe care l-am ales, nu ma vad facand altceva in viata. Daca ar fi sa gasesc trupa, timp de repetitii am, problema e sala, locul unde am eu tobele nu e prea bun. Mentionez ca ma descurc bine si la chitara, scriu si versuri din cand in cand, in engleza. Daca e cineva interesat, astept PM. O zi buna va doresc!
  3. Salut! Conteaza varsta? Am 14 ani. Instrument nu am deocamdata, insa voi achizitiona un set de tobe prin octombrie. Ca influente...Megadeth, Iron Maiden, Judas Priest, Alice in chains.
  4. Mai este valabil? Daca da va rog spuneti-mi am nevoie de scule proprii?
  5. Salut, ma numesc Robert, am 14 ani si cant la tobe. Caut trupa de Heavy/ Speed/ Thrash Metal in Iasi. Nu am scule proprii/ loc pentru repetitii. Influente: Megadeth; Iron Maiden ; Judas Priest; Slayer; Anthrax; Metallica (Old). De asemenea am si influente de jazz: Miles Davis; Wes Montgomery. Folosesc pedala dubla. Contact: ID de mess: ulianrobert
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.