www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Faunul

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Faunul

  1. Pret: 800 RON Localitate: Barlad Contact: the_faun@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Setul include o chitara bas Ibanez GSR 190, un amp Ibanez, husa si ham. Nu vand nimic separat. Pretul este usor negociabil. Daca exista oameni interesati voi posta si cateva poze.
  2. Inca ceva Radu. Ai incercat vreodata o pedala Mapex? Sau hardware Mapex in general? Pedala aceea, Falcon, pare geniala. Pacat ca nu stie sa faca de mancare la banii aia.
  3. Salut. As vrea sa-mi cumpar o pedala dubla. Mentionez ca am un buget de 1500 - 1600 RON si ca am vazut cateva pedale interesante pe piata printre care se numara Mapex Falcon PF1000 TW, Tama Iron Cobra si Pearl P-1002. Ati incercat vreo pedala din cele enumerate? Puteti sa imi recomandati una (chiar si una diferita)? V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta.
  4. Millenium la 400 RON? Cu 400 RON cumpar intreaga lor firma.
  5. Gibraltar Avenger 6611db - 450 RON stativ Mapex H700 - 300 RON
  6. Pret: 850 RON Localitate: Barlad Contact: the_faun@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Gibraltar Avenger 6611db - 500 RON stativ Mapex H700 - 350 RON Pretul este usor negociabil.
  7. Am un set de tobe acustice dar de o vreme vecinii nu ma mai suporta (chiar daca stau la casa). In plus, imi este destul de greu sa le inregistrez. Am vazut fame-urile si mi se par chiar decente pentru pretul lor. Totusi, pentru mine lupta finala se tine intre Alesis DM10 X si Roland TD-11K. N-au ele stativ pentru fus dar nu-i bai pentru ca eu folosesc in principal pedala dubla. In orice caz, va multumesc tare mult pentru ajutor. Dau de baut.
  8. Salut. Voi ce parere aveti de setul acesta: http://www.muzicasto...tandard-set-v2/ ? Mi se pare interesant si m-am gandit sa il iau dar vroiam sa cer intai si parerea voastra. La pretul asta (sau chiar mai ieftin) gasesc mai bune? Voi ce set electronic v-ati lua in 50 de milioane? Astept ideile voastre. Multumesc anticipat pentru pareri si rabdare.
  9. Pret: 3200 RON Localitate: Barlad Contact: the_faun@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Setul include 5 piese - premier de 14, toba mare de 22, doua tom-uri (10 si 12) si un cazan de 16 - , cinele Meinl din seria MCS de 14 (hi-hat), 14 (crash) si 18 (crash-ride), pedala dubla Gibraltar 6611DB, un stativ drept, unul cu brat, Mapex H700 pentru hi-hat, stativ pentru premier si scaun. Doresc sa mentionez ca am ales starea de uzura normala din cauza fetelor (mai putin cea a tobei mari careia i-am luat una noua) pe care le am de cand am primit setul si nu sunt de o calitate foarte buna. Restul pieselor sunt intr-o stare foarte buna. Pentru mai multe detalii si poze imi puteti trimite un mesaj sau ma puteti contacta prin email. Nu accept schimburi. Pretul este negociabil.
  10. Pret: 600 RON Localitate: Barlad Contact: the_faun@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Daca sunt doritori voi posta si cateva poze.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.