www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ReFleX

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Boldesti-Scaieni

Other Information

  • Gear
    Tobe Tama

ReFleX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Te-Am căutat dar nu răspunzi !
  2. Toboșar Ploiești caut trupa ! Am 20 de ani și accept orice fel de provocare și sunt dispus sa invat orice gen ! Menționez ca am pedala dubla în cazul în care este nevoie și de asa ceva !
  3. Am achizitionat de curand un set de tobe electronice. Am aflat mai multe "smecherii" in legatura cu inregistratul sunetului lor cu pc-ul , am aflat ca le pot conecta cu ajutorul unui cablu adaptor la pc si sunetul am reusit sa il inregistrez insa problema este urmatoarea... Vreau sa fac cover-uri dar nu imi pot da seama cum sa fac ca sunetul pe care eu il inregistrez cu pc-ul sa se combine cu videoclipul care este inregistrat in acelasi timp cu sunetul. Cum sa fac? Exista vreun cablu cu care sa conectez camera video sau telefonul ca el sa capteze in acelasi timp ce filmeaza si sunetul tobelor sau ?
  4. Va multumesc pentru raspunsuri ! Mai am cateva intrebari! Acest zoom R24 cuprinde toate obtiunile adica si interfata si preamp , absolut tot ca sa ma pot inregistra? Adica nu mai am nevoie de cele enumerate de Tudorbog? Am gasit http://www.thomann.de/ro/zoom_r24.htm- in acest pachet este inclus si acest "Cubase 5LE"? adica vreau sa imi explici mai exact fraza de mai sus ca din ce am inteles eu , exista un program de 50 euro cu care te poti conecta la pc ca sa monitorizezi mai bine tobele si ca sa le adaogi efecte? Imi cer scuze dar sunt la inceput si mai bine sa intreb inainte sa fac vreo prostie!
  5. As vrea sa achizitionez un Behringer Xenyx X2222 USB pentru inregistrarea tobelor si vreau pareri. Am 7 microfoane de la shure mai exact 1x PG52 , 3x PG56 , 2x PG81 1x SM57 , si acum vreau sa imi iau un mixer cat de cat bun pentru inregistrare de demo-uri , cover-uri etc, Sunt incepator in ceea ce priveste termenele "mixer" si "inregistrare" , intrebarile sunt in felul urmator : Este bun acest tip de mixer pentru ceea ce doresc eu? ; Credeti ca ma pot descurca cu acesta tinand cont ca sunt incepator? (Ms anticipat)
  6. cauti trupa numai din bucuresti sau esti interesat si de o trupa din ploiesti?
  7. ReFleX

    Solista Caut Trupa

    Cauti trupa doar in bucuresti ?
  8. Dupa cum spune si titlul, cautam vocalist din Ploiesti sau din apropiere! Dispunem de loc de repetitii ,iar genul de muzica pe care il preferam este rock-ul! Mentionez ca avem varste cuprinse intre 17 - 19 ani!
  9. Daca ai putea dupa amiaza pe la 5 ar fi perfect, pentru ca maine sunt la Facultate ,mai exact UPG )!
  10. Eu sunt tobar si recent trupa mea s-a desfiintat ! Am mai ramas doar eu si bassistul ! daca esti interesat poti lasa reply sau ma gasesti la numarul asta: 0724865257 (Mentionez ca suntem din Ploiesti)
  11. Mersi mult de tot , imi esti de mare ajutor si m-ai facut sa inteleg anumite lucruri!
  12. Am si eu o intrebare ! dispun de 400 lei si nu stiu ce casti sa imi iau pentru repetitiile la tobe ! Daca ma puteti sfatui va multumesc mult! (PS: as vrea sa aud melodia in casti sa o pot repeta iar sunetul tobelor sa se auda incet cand imi pun castile!)
  13. E bun acest set de tobe ? Merita achizitionat ? Daca sunt persoane care au un asemenea set si pot sa imi dea detalii in legatura cu el le multumumesc mult!
  14. Astazi am dat comanda de mai multe capace pentru toom-uri (remo black suede) doar ca am cumparat 1 capac pentru tomm-ul de 10 si asa la fiecare toom. Intrebarea mea este daca se gaseste capace si pentru partea de jos a toom-ului ? si daca se gaseste spuneti-mi cum se numesc sau dak sunt aceleasi cu cele pe care le-am cumparat! PS: la snare am vazut ceva de capac de rezonanta dar la toom-uri nu am gasit asemenea capace!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.