www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MailBoxD

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Campina, Prahova, Romania

MailBoxD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mersi pentru raspunsuri Capitane , lasa-mi daca e o adresa pe privat , o sa vin la tine cu un bax de bere . Acum ca e 1 mai presupun ca ai treaba , poate saptamanile viitoare
  2. Nu stiu daca postez unde trebuie , dar ma rog. In timp ce cantam mi s-a oprit brusc amplificatorul (un Stagg 10 GA) si nu imi mai porneste . Eu il am de cam un an cumparat second hand , iar vanzatorul original il avea de cativa ani , dar nu canta intensiv . Nu prea sunt probleme cu caderi de tensiune in zona mea , banuiala mea originala fiind ca s-a ars . Stie cineva daca se poate repara ,sau cum as putea sa imi dau seama de problema ? E ok sa il deschid cu surubelnita si sa incerc sa il repar , sau e preferabil sa imi caut unul nou .
  3. salut! Sunt sigur ca s-a mai intrebat de mii de ori , dar mai intreb si eu: Sunt incepator , si as dori sa imi cumpar un starter pack care sa contina chitara , amplificator ,cablu , cam tot ce trebuie , cam in maxim 7-800 RON . Ce imi recomandati ? Imi place foarte mult forma de stratocaster:D Inca ceva , un prieten mi-a recomandat ca si chitara buna de incepator un Squier Stratocaster , care am inteles ca e tot facut de Fender , si are un pret acceptabil. Am cautat si din ce am observat nu se aduce in Romania?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.