www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreilica

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andreilica

  1. Personal, pe care ai alege-o din cele 4 listate?
  2. Nu ma poate ajuta nimeni cu niste propuneri?
  3. As prefera noua, dar daca este si vreuna SH care arata ca noua si isi merita banii, da, accept si SH.
  4. In principiu ar fi 1500 RON. Dar daca se merita diferenta pana la urmatoarea chitara sunt dispus sa mai urc cu vreo 2-3 milioane.
  5. Salut! Momentan detin o chitara Epiphone Nighthawk Custom Reissue si uneori simt nevoia de ceva acustic ( plus ca unele gig-uri pe care le facem sunt doar acustice si de cele mai multe ori ajung sa cant pe chitara unui prieten). As dori sa achizitionez o chitara electro-acustica in bugetul de 1500RON. Un prieten mi-a recomandat un Epiphone CJ200CE. Altcineva mi-a recomandat chitarele LAG. Nu ma prea pricep si de aceea am nevoie de sfatul vostru. Bugetul este variabil ( daca chiar merita investitia spre o alta chitara mai buna ). Multumesc!
  6. Cand o sa merg sambata, o sa cant si pe un Vintage v100 sa vad cum e. Deci sa inteleg ca v100 ar fi mai de calitate ca si LP100 ?
  7. Detin un amplificator Fender Mustang I si un procesor de efecte Boss ME70. Am buget 1000RON pentru a achizitiona o chitara. Cam ce ati recomanda? Nu sunt adeptul a heavy metal sau ceva de genul. Cant in general Guns N' Roses, Santana, Eagles, etc. Eu ma uitam la un Les Paul 100. Sambata voi merge in Bucuresti sa testez cateva chitari, dar as vrea sa stiu cam ce as putea testa pe acolo, ce recomandati? Multumesc tuturor!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.