www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

john111

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1235 profile views

john111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vand chitara electrica Fender Squier Vintage Mod Jaguar 3TSB stare impecabila. Folosita doar in casa pentru studiu. Achizitionata in Iulie 2017 de pe Thomann. Chitara suna excelent, are un ton placut si cald pe clean / crunch, insa si pe solo se descurca foarte bine datorita dozelor din fabrica Seymour Duncan JG-101 single coil. Detalii tehnice: Vintage modified series Basswood body Set-in maple neck "C" Profile Rosewood fretboard 22 Medium jumbo frets Scale length: 610 mm 2 Duncan designed JG-101 single coil pickups Vintage-Style thomann non-locking floating tremolo Colour: 3-Colour Sunburst Link producator / pret producator: https://www.thomann.de/gb/fender_sq_vintage_mod_jaguar_3tsb.htm Demo video/audio/review: https://www.youtube.com/watch?v=5q1oDb7CMis Chitara vine impreuna cu husa ei originala din textil, maneta wammy si ofer de asemenea in pret si un stand pentru ea. Pretul este usor negociabil. Predare personala Bucuresti / Sector 6. Trimit si in tara cu costurile suportate integral de catre cumparator.
  2. Vand amplificator chitara electria VOX VT20+ Valvetronix in stare impecabila, folosit doar in casa pentru studiu. Sunet cald, diversitate de tonuri (33 simulari amplificatoare), Delay (tap tempo), reverb, moduri delay ( flanger,rotary, echo, wah etc). Posibilitate de a salva pana la 4 tonuri pe pagina (fara pedalier). Se poate conecta si pedala de expresie.Toate detaliile tehnice + demo audio:http://www.voxshowroom.com/uk/amp/vt20+.htmlPredare personala in Bucuresti. Trimit si in tara cu costurile integrale suportate de catre cumparator.Se vinde amplificatorul + cablu de incarcare. Cutia nu o mai am.Pret usor negociabil.
  3. Vand chitara electro-acustia Taylor 110GB in stare foarte buna cu hardcase original. Am folosit chitara aceasta in concerte,studio, studiu individual si pot spune ca sunt extrem de multumit de claritatea si caldura cu care poate suna in combinatie cu un set de corzi Elixir.Chitara nu prezinta defecte ascunse, doza functioneaza impecabil.Link demo audio:https://www.youtube.com/watch?v=COC4RH9j1mgPretul este negociabil.Trimit in tara cu costurile totale preluate de catre cumparator.
  4. Vand casti de studio Audio-Technica ATH-M50 in stare buna de functionare. Castile au fost folosite in studioul personal, insa acum le vand pentru ca am desfintat studioul. Castile sunt excelente raportate la calitate/pret.Prezinta un mic defect din cauza uzarii (se poate vedea in poze). Se testeaza la fata locului! Castile sunt versiunea standard (M50, nu M50 X, cablul nu este detasabil)Trimit si in tara cu costurile transportului suportate de catre cumparator.Pachetul contine: Castile, Jack -> audio adapter(gold plated), pachet original, saculet de protectie in catre se transporta.Pentru detalii tehnice suplimentare, consultati urmatorul link:https://www.thomann.de/ro/audio_technica_ath_m50_x.htm?ref=search_rslt_ath-m50_331905_0
  5. vreau eu niste regular slinky cat mai repde te rog, suna-ma la 0764372732 sau lasa un nr de tel. Sunt din Bucuresti !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.