www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EminBastea

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EminBastea

  1. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0748 315 815 bastea.emin@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi astept oferte pentru fender rumble 100/200 aparatul sa fie in stare de functionare de 10/10
  2. Pret: 0 RON Localitate: IASI Contact: 0748315815 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar o pedala footswitch cu patru butoane pentru mustang III , IV, V
  3. mai face Variant amplificatoare? m-ar interesa doar componenta electronica pentru unul de 30-40 watti, ca difuzorul il iau eu si cutia mi-o confectionez singur. ma intereseaza doar volumul la intrare T/B/M + master volume ...cam la ce pret ar ajunge ?
  4. am auzit ca are o intarziere la schimbarea modulelor de sunet pe baza footsw....adica are o pauza de cateva clipe ...ceea ce m-ar deranja in timpul unei melodii cand ar trebui sa schimb clean/dist stie cineva daca problema asta pe care o sesizeaza unii, e rezolvata pe modelul V2 ?
  5. sunt vreo 3 magazine in iasi ..dar n-au mustangul pe stoc..champion l-am vazut intr-unul. am sa vad
  6. saru'mana !! s-ar putea sa raman la mustang pana la urma
  7. nu-s genul care sa ma incurc cu pedale..cel mult un footsw/wah
  8. salutare ! sunt indecis intre amp fender mustang 3 v2 si fender champion 100 amandoua au aproape acelasi pret ...mustangul cu 50 lei mai scump efectele de pe champion sunt suficiente pentru mine..cel mult o pedala de wah in plus.. nu stiu cat de diferit e sunetul 2x12 / 1x12 ... vreau sa-l flosesc in general pentru repetat cu trupa, concerte..dar si in casa la volume mici pedala de la champ e simpla..nu stiu exact cum functioneaza cea de la mustang designul mustangului imi place mult mai mult decat cel al championului ce ma intereseaza este diferenta de calitate , diferenta de volum, 2 x12 vs 1x12...aici as avea nevoie de niste explicatii de ca cineva amabil... si daca cunoaste cineva pentru ce este recomandat fiecare ..scena /repetitii / cantat in casa / jam etc Merci anticipat pentru ajutor !
  9. ....mda...nu-s eu vocalistul... si daca tot raspunde-ti...macar da-ti-mi niste sfaturi care sa-mi ajute
  10. pe care sa pun vocea..pentru repetitii
  11. ca sa fiu mai clar....practic vreau sa-mi schimb difuzoarele de 12 inch ...cu altele pt voce...astea sunt mai mult pentru pus muzica (boxa omnitronic 2222) http://www.partysound.ro/boxa-omnitronic-dx2222-p-6228.html
  12. imi spune si mie cineva , pentru un proiect diy, ce fel de difuzoare pt o boxa pasiva de voce trebuie? coaxiale, de banda larga , pe medii , pe inalte imi recomandati ceva de pe net un model sa ma orientez am deja horn si tweeter pe boxa....trebue s-o completez cu difuzoare de 12 inch.. Multumesc frumos !
  13. knobs / pots de metal 20 de lei ambele; 10 unul - luate de pe un telecaster
  14. http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/peavey-3120-120w-tube-guitar-amp-head asta adica....de ce ai vrea sa schimbi cu un amp pe lampi de 120w, cu ampul meu ?
  15. Pret: 900 RON Localitate: iasi Contact: 0748315815 Link producator: http://esound.ro/behringer-vt100fxh-amplificator-chitara-100w.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi pe siteuri se vinde la pretul de aproape 900 , eu il dau la acelasi pret incare este inclus un cabinet cu difuzoare BUGERA de 140 w rms (4ohmi) 100w , 2 canale, 15 potentiometre 1. clean (cu optiunea chrunch) 2. distorsie cu 2 tipuri de overdrive, + contur o sectiune digital fx cu 16 efecte digitale chours/dealy, chours, delay, flanger, si un potentiomentru separat de reverb, + fx loop 2 iesiri pt cabinet input cd, casti pedala footsw cu care se controleaza canalul si efectele optiune VTC pentru sunetul unui amp pe lampi se aude ft bine, NU prezinta defecte ! vine in cutie originala, cu manual , footsw, cablu de alimentare CABINETUL : este construit de mine, special pentru head...are DIFUZOARELE de la un bugera 212v http://esound.ro/212v-bk-bugera-cabinet-chitara.html
  16. cu 800 ? cauta un squier
  17. da...dimensiunile sunt specifice pentru fender telecaster?
  18. Pret: 0 RON Localitate: iasi Contact: 0748315815 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi schimb birdge de telecaster model nou (poza 1), in stare foarte buna ..cu unul de tip vintage.
  19. stie careva unde se gaseste in iasi mocheta pentru boxe..vreau sa-mi invelesc un cabinet si cam la ce preturi ar trebui sa gasesc? sau are cineva de vanzare?
  20. ok ...am sa strang bani . si am sa iau ceva calumea. multumesc tuturor pentru sfaturi !!!! platesc transportul 10 % din valoarea produsului.
  21. stiu...e o firma "ieftina" ... nu ma apuc sa cant "fineturi" ..punk/ska... de asta intreb daca imi pot face treaba cat de cat cu ele.... si nici nu vreau sa cheltui o gramada de bani pe celestioane, jensen sau eminence...cu banii de 2 dif din alea imi iau un amp.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.