www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Deli

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bv

Recent Profile Visitors

1506 profile views

Deli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Stare: Impecabil/Ca nou/Mint condition Vând Hughes & Kettner Grandmeister 36 cumpărat de nou de la Thomann, fiind primul proprietar. Head-ul a ieșit o singură dată din casă, are maxim 72 ore de funcționare în total. Nu are niciun fel de urme de uzură și funcționează perfect. Vine cu lămpile din stoc, nu a fost umblat în el deloc, iar lămpile nu au niciun defect de uzură sau de funcționare. Se vinde împreună cu husa originală și cu pedala dedicată Hughes & Kettner FSM-432 MK III, care de asemenea este în stare impecabilă, fără urme de uzură și funcționează la fel ca în prima zi. Pedala a fost și ea achiziționată de nouă de la Thomann și sunt primul proprietar al acesteia. Pedala nu necesită alimentare, ea se alimentează prin cablul de legătură dedicat dintre head și pedală. + Ofer și cablul de legătură dintre head și pedală. Motivul vânzării este faptul că doresc să achiziționez altceva și nu mai are rost să îl țin. Head-ul are opțiunea de setare a tonurilor prin aplicația de la Hughes & Kettner, care este extrem de utilă. Este un head extrem de versatil, are Red Box care permite și conectarea directă în mixer, pe lângă conectarea clasică la cabinet. Are placă de metal deasupra care absoarbe căldura lămpilor – așa este proiectat. Sună extrem de bine, după cum puteți auzi și în clipul de prezentare de mai jos. Predare personală în Brașov. Video prezentare:
  2. Vand chitara ibanez, cumparata acum o luna. O vand deoarece am gasit alta chitara ce vroiam sa imi cumpar de mult timp dar nu am avut bani. Chitara este in stare excelenta, am cumparat-o de la proprietarul ei, are si factura si tot, cred ca mai are inca garantie. Chitara vine impreuna cu husa gen case (foarte rezistenta), curea, set imbusuri ibanez, bara tremolo originala, cablu. Pretul de 4000 lei este mai mult decat rezonabil. Cine e interesat, sa ma contacteze la tel, mail, pm. https://www.youtube.com/watch?v=ma8dzN6yFCc
  3. 599 RON pentru un procesor foarte bun cu preamp pe lampa!
  4. Pret: 620 RON Localitate: Brasov Contact: 0728311259 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul este in stare foarte buna, nu prezinta urme de folosinta. L-am folosit foarte putin, la cateva repetitii si 3 concerte, iar lampa este si ea in stare excelenta. Se da cu alimentatorul original. NU are defecte de tip estetic sau functional. Am fost foarte multumita de acest procesor, nu am avut niciun fel de problema cu el. Mi s-a parut foarte usor de folosit. Pentru orice nelamurire, voi trimite si manualul de utilizare. Il recomand pentru oricine doreste un procesor ieftin si de calitate, cu tonuri de calitate. Motivul vanzarii este faptul ca nu il mai folosesc. ● Effect Types: 92 ● Effect Modules: 9 ● Maximum Simultaneous Effects: 9 ● Patch Memory: User 80+Preset 80, Total 160 ● Sampling Frequency: 96kHz ● A/D Conversion: 24bit, 64times over-sampling ● D/A Conversion: 24bit, 128times over-sampling ● Signal Processing: 32bit ● Frequency Response: 20Hz-40kHz +1.0dB、-3.0dB (10kΩload) ● Guitar Input: 1/4" phone jack (Rated input level: -10dBm, Input impedance:1MΩ) ● AUX Input: 1/8" stereo phone jack (Rated input level: -10dBm, Inputimpedance: 10kΩ) ● Line Output (L/MONO, R): 2 x 1/4" phone jack (Rated output level:-10dBm/+4dBm, Maximum output level: +19dBm, Output load impedance: 10kΩ or more, Output Impedance: 1kΩ) ● Headphone Output: 1/8" stereo phone jack (Rated output: 60mW /32Ω load,20mW /300Ω, Output impedance: 47kΩ) ● Tube Circuitry: 12AX7 ● Control Input: FP02 ● MIDI: IN / OUT ● USB Interface: 16bit, 32kHz/44.1kHz/48kHz ● Display: 2digit 7segment LED display, backlit LCD ● Power Requirements: 15V AC, 1.5A ● Dimensions: 460(W) x 235(D) x 81(H)mm ● Weight: 4.0kg ● Supplied Accessory: AC adaptor (AD-0012) ● Optional Accessories: Expression pedal (FP02)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.