www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

evelin

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

evelin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Buna. Am de vanzare un fus Roland Vh-11 cumparat de pe thomann anul trecut. Pret fix 160 euro. Este in stare foarte buna, folosit doar in casa.
  2. OFER MEDITATII DE CANTO ( TEHNICA, TEORIE MUZICALA SI REPERTORIU) IN STUDIO (sector 6) TUTUROR CELOR INTERESATI, INDIFERENT DE VARSTA, TIPUL VOCII SI REPERTORIU. PREGATIRE PROFESIONALA: LICENTIATA IN INTERPRETARE MUZICALA – CANTO(+MODUL PEDAGOGIC) – UNIVERSITATEA NATIONALA DE MUZICA, BUCURESTI MASTERANDA- STILISTICA INTERPRETATIVA – UNIVERSITATEA NATIONALA DE MUZICA, BUCURESTI TARIFE: 25 LEI/ 1 H 30 LEI/ 1 H si jumatate OPTIONAL: realizam piese, inregistrari, masterizari la cele mai inalte standarde cu ingineri de sunet profesionisti. tel> 0729.086.033
  3. evelin

    Tehnici vocale

    Hei! Sunt f multe exercitii de respiratie.. Ideea de baza ar fi ca atunci cand cantam sa sustinem cu ajutorul muschiului diafragm si sa simtim sunetul in rezonatori, fara sa ridicam laringele sau sa simtim vreo modificare la nivelul gatului (vene inflamate de exemplu, gat incordat..). Aparatul nostru vocal este format din 3 segmente> respirator(cutie toracica, plamani, bronhii, bronhiole, muschi respiratori-diafragma), vibrator(cu glota, epiglota si laringe-cel mai important organ al fonatiei, in are gasim coardele vocale) si rezonator(faringe,sinusuri, cavitate bucala, nazala, etc). Iar atunci cand cantam nu trebuie sa simtim presiune la nivelul vibrator, ci sa controlam vocea cu ajutorul segmentului respirator, si aici ma refer la controlul din muschiul diafragm in special.. Daca nu sustinem, ori suntem sub ton- cantam fals, ori conducem cu gatul si asta poate duce la probleme ale corzilor vocale.. Deci grija mare cu cantatul..
  4. Daca ai ureche muzicala, dupa ce inveti niste notiuni de tehnica vocala si exersezi, poti canta orice.. nu numai asta.. Daca vrei, te pot ajuta sa inveti sa canti..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.