www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ionut Maxim

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Ionut Maxim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Seara buna, @otringal - Iasi @sorin65 - multumesc pentru sugestia de abordare, dar as prefera o solutie 100% electronica, fara componente mecanice (care pot sa introduca si brum daca nu sunt izolate cum trebuie de canalele audio). @lefmir - multumesc frumos pentru deschidere, daca e cazul sigur o sa bat la usa Ceea ce era totusi interesant (in masura in care pot gasi o telecomanda care incape intr-un buzunar de sacou) e sistemul de transmitere al comenzilor (banuiesc ca nu e vorba de mai multe canale de frecventa ci de codarea impulsurilor trimise in trenuri care sunt decodificate in receptor).
  2. As vrea sa intercalez intre iesirea principala de mixer (XLR) si intrarea in boxele active (XLR) un dispozitiv care sa-mi permita reglarea volumului de la distanta. alimentare la 220V pentru receptor tehnologie radio dar nu in spectru IR 2 canale separate, daca poate suporta 4, cu atat mai frumos buget: 200-300 RON Ce-am gasit frumos si interesant: http://www.sound-logic.com/ Ce-as folosi eu, daca am sti cum sa pun cap la cap toate jucariile: http://www.sibiul.ro/up-anunturi/-1-intrerupator-prize-cu-telecomanda-pentru-exterior-735684753.jpg, impulsurile primite de receptori (2/4) urmand a ajunge intr-un circuit care sa comande coborarea sau ridicarea de volum in functie de nr de apasari/durata apasarii. As dori o estimare de timp si costuri, pentru inceput. Nu sunt zgarcit dar as depasi bugetul doar pentru o solutie la fel de eleganta ca cea amintita mai sus. Ascult cu placere orice intrebare pertinenta, multumesc pentru atentie si interes si, daca nu sunt singurul care si-ar dori asa ceva, nu ezitati sa comentati pe topic, poate solicitarea mea devine un produs in serie si autorul e dispus sa 10% din veniturile ulterioare
  3. Buna Nicu, Cunoscand jucaria salivez ca un copil langa pomul de Craciun. Buba e ca dispun doar de 250 momentan si nu as putea face rost de mai multi pana la inceputul lunii urmatoare. Spune-mi te rog daca ai fi dispus sa il dai cu 350, dar in 2 transe: una de 250, luna curenta si diferenta de 100 la inceputul lunii urmatoare. Sunt o persoana onesta, profilul meu de pe okazii.ro e totusi singura dovada pe care o pot aduce: http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/maximaker.html Nu ma astept sa spui da, dar sper Multumesc pentru atentie, o zi buna !
  4. Daca cumva s-au plictisit destinatarii de Behringer MDX 4600 si Behringer FBQ 1502, as fi interesat de ele. Multumesc.
  5. Buna Alex. Interesat de Rack power Behringer PL2000. As vrea sa-l iau dar nu stiu de unde sa iau si cabluri potrivite pentru el. Dispui cumva de cateva de care te poti lipsi ? Daca da, cam cat ar costa ? Multumesc.
  6. Sau poate 1-2 FBQ100, daca ati avut experiente pozitive cu el.
  7. Pedala cu efecte de voce de la TC Helicon. Astept cu nerabdare oferte. Multumesc pentru atentie si raspunsuri.
  8. Daca a fost batut de soarta in vreun fel sau altul (fizic sau tehnic), sau are un pret apropiat de oferta pietei la mana I, nu sunt interesat. Multumesc pentru interes si oferte!
  9. Pretul e un chilipir avand in vedere cunostintele deprinse si posibilitatile ulterioare. Up de la mine.
  10. Virtualizer Pro 2024p s-a dat live in afara site-ului. Update - au ramas urmatoarele : EX2200 - 250 RON si Korg Kaoss Pad Quad la 650 RON
  11. VX2000 pleaca spre Hunedoara in cursul zilei de maine la utilizatorul Gratian68.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.