www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

r0ckss

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

r0ckss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Am o chitara acustica si as vrea sa stiu unde as putea schimba corzile + reglare action in Cluj. Si cat m-ar costa?
  2. FUUUCK! Pardon , am vrut sa scriu 1000 de lei ...
  3. Pai imi plac formele Lp , stratocaster , si SG . Multumesc de recomandare , dar am auzit ca affinity e de calitate proasta...
  4. Nu ma intereseaza forma atata timp cat indeplineste conditiile astea : 1. Pana in 10000 lei MAXIM . 2.Culoare neagra sau rosie sau nu conteaza atata timp cat i se potriveste unui baiat.
  5. Salut! Vreau o chitara electrica pentru metal si rock pana in 900 de lei ! merci! pss: o vreau noua.
  6. Gata. Ultima mea intrebare! ce sa aleg dintre acel ibanez jumpstart si o chitara pana in 600 de lei de aici : http://www.mcmusic.ro/chitare/electrice si un peavey vypyr 15 ? merci!
  7. Dar un BC RICH ? Au forme interesante si cred ca suna bine pe metal . Si sunteti siguri ca Artec Cubix G2R este un amp bun? ca sa nu dau banii degeaba.
  8. Nu ar fi mai bun asta : http://www.esound.ro/Peavey-Vypyr-15-15W-1x8-Guitar-Combo-Amp,p-11083.html ?Foarte multa lume il lauda.
  9. Salut! Am un buget nou ! 1500 lei! ce chitara mi-as putea lua pana in 950 lei? ( de restul banilor imi iau amp si restu) Dupa cum v-am mai zis vreau pentru metal! Uitati-va si pe thomann ca sunt mai mult modele. Merci!
  10. Multumesc de pareri . Dar nu mi-ati putea face si voi recomandari gen : uite ia chitara asta firma Gelu modelul Pix si iati amp asta firma Tablou modelu Papagal si ajungi in 1100 lei . Mai astept recomandari.
  11. Nu mai vreau sa aud de sh doar daca e din cluj ca sa probez chitara!.Dar in general le vreau noi! Vreau niste chitari noi + amp in price-range-ul meu.Deci cam 1200 lei cu toate accesoriile inafara de pene si acordor! Setul asta e bun de ceva? http://www.soundcreation.ro/seturi-de-chitare-cu-accesorii-cid425_1703/cort-cgp-x1-bk-id10825.html . Vedeti aici cum suna : .
  12. Multumesc pentru pareri , dar mai astept recomandari.
  13. Salut! Am chitara acustica de 1 an si ma descurc foarte bine si m-am hotarat sa trec la chitara electrica. Problema principala este ca am un buget restrans ( 1100-1200 lei) .M-am gandit la doua seturi : Squier Pack Affinity Strat® HSS with G-DEC® Junior Amp s sau Ibanez GRG121EX Jumpstart Pack. Sunt bune aceste chitari?Mai spuneti-mi niste chitari si amp-uri bune in price range-ul meu.Ideal ar fi ca sa ma coste 1100-1200 lei chitara + amp + cablu + husa + ham. Multumesc de ajutor!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.