www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad Georgescu

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vlad Georgescu

  1. Vand chitara acustica Takamine GN20-NS, in conditie excelenta, cumparata de la esound acum 1 an si ceva, inca in garantie pana in Octombrie anul asta. Are top din cedru, solid, si un sunet cald, foarte placut. A fost folosita putin, nu am avut prea mult timp sa cant la ea; a fost tinuta in cutie, numai in casa, nu a fost scoasa afara niciodata, ca urmare nu are lovituri, zgarieturi, etc. Arata impecabil. Trebuie sa o vand pentru ca pe 15 august plec din tara. Chitara va ramane la vanzare chiar daca nu se da pana plec eu, dar va trebui ridicata de la casa alor mei, in zona Vatra Luminoasa, sector 2. Pretul afisat include si un set nou de corzi cu care il pot schimba pe cel vechi inainte de vanzare.
  2. Pianul a fost vandut pentru 800 ron, lui Sergiu Lucutari...sa l stapanesti sanatos! topicul se poate inchide!
  3. Salut. Ultimul pret e 800 lei. Pianul e nou si il dau cu stativul care separat costa 100 lei. De unde esti?
  4. Up! Eu nu mai sunt in Romania insa daca e cineva interesat de pian poate lua legatura cu mine si sunt ai mei acasa daca vreti sa-l vedeti sa ii faceti o proba s.a.m.d.
  5. Este un pian excelent atat pentru incepatori cat si pentru persoana care il folosesc intr-un studio sau acasa pentru repetitii.
  6. Sunt nevoit sa il vand pentru ca in septembrie plec la studii in strainatate, deci este destul de urgent. Pianul a fost cumparat la inceputul anului 2011 si a fost folosit foarte putin deoarece nu am avut timp sa cant la el. Ca urmare, este in stare perfecta de functionare si nu are nicio zgarietura pe el. In magazin pretul este de 1145 Ron, iar eu il dau cu 850 Ron usor negociabil. In pret mai includ si un stativ pentru pian, care separat costa 100 Ron. Pentru cei interesati, poze si alte detalii la adresa de messenger vlad_g1993. Va rog insa sa precizati motivul add-ului pe mess. Multumesc! Aici aveti 2 filmulete cu pianul pentru a va face o idee despre sunet: http://www.facebook....&type=3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.