www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dieselzeit

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

dieselzeit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. De Mekanik Sef am auzit prin 2004 cand au aparut pe la televizor. Da e oarecum interesant ce faceau ei, insa vocea si alte elemente stricau tare!
  2. stilul rammstein, da! as vrea sa schimb stilul (care este facut de nemti practic.. pentru nemti) si sa folosesc versuri in romana. ar iesi ceva original pentru romania si foarte epic! daca vreodata vii pe aici si doresti sa facem ceva, anunta-ma!
  3. Salutare! Sunt vocalist si as dori sa infiintez o trupa de Industrial metal/Neue deutsche härte in Constanta. Am avut cateva incercari de a face o trupa dar din cauza neseriozitatii unor oameni, mereu s-a sfarsit inainte de a realiza ceva. Consider totusi ca este un stil extrem de flexibil si ca oricine se poate acomoda daca depune un minim de efort. Este un stil inca nepracticat in Romania si ar fi o idee cu totul originala pentru aceasta tara. Caut tobosar, bassist si clapar. Este foarte important sa se mearga pe seriozitate si sa se stabileasca toate criteriile inca de la inceput. Se pot adauga si alte stiluri si poate iesi ceva absolut superb si unic la noi in tara. Doresc o cariera in muzica si sunt o fire extrem de serioasa. Va salut si rock on!!
  4. salutari! nu stiu exact unde sa plasez anuntul si m-am gandit ca daca tot este discutat acest topic, il pot pune aici sa vada lumea! mersi de intelegere!
  5. salutare! sunt vocal si as dori sa infiintez o trupa de industrial metal/ neue deutsche harte in constanta. am avut cateva incercari cu alti tineri dar neseriozitatea de care ne lovim zilnic a facut ca acesti oameni sa plece prea rapid. consider ca este un stil extrem de flexibil si ca oricine se poate acomoda cu el daca depune un minim de efort. este un stil inca nepracticat in romania si ar fi o idee cu totul originala pentru aceasta tara. caut chitarist (eventual 2), tobosar, bassist si clapar. este foarte important sa se mearga pe seriozitate si sa se stabileasca toate criteriile inca de la bun inceput. se pot adauga si alte stilulri si poate iesi ceva absolut superb si unic la noi in romania. eu imi doresc sa fac cariera in muzica si sunt o fire extrem de serioasa. numar de contact: 0743 631 465, Paul Sichigea pe facebook. va salut si rock on!!
  6. salut tuturor! sunt vocal si vreau sa infiintez o trupa serioasa care sa isi doreasca un viitor in muzica. stilul pe care as vrea sa il abordez este industrial metal/neue deutsche harte. sunet dur cu riffuri puternice de chitara. ar fi ceva chiar original in romania si chiar cred ca se poate face mai mult decat doar ceva daca se trateaza lucrurile cu seriozitate. caut tot felul de instrumentisti (tobe, bass, chitara -chiar doua- si un clapar). daca s-ar baga si alte instrumente ar fi chiar mai bine cred. numarul meu de contact este 0743 631 465. aviz pentru cei seriosi care vor cu adevarat sa faca muzica! va salut! rock on!!
  7. salut! contacteaza-ma la numarul de telefon 0743 631 465 daca te-ar interesa sa infiintam o trupa de industrial metal/neue deutsche harte in constanta!! salutari!
  8. salut andrei! eu vreau sa infiintez o trupa de industrial metal/neue deutsche harte. stilul german pe care vreau sa il adaptez pe versuri in limba romana. caut instrumentisti de tot felul si daca te intereseaza ma poti contacta oricand la numarul de telefon 0743 631 465. mentionez ca sunt din constanta.
  9. Salutare, am 21 ani, sunt din Constanta si doresc sa infiintez o trupa de industrial metal. Eu am mai cantat intr-o trupa de acelasi gen ca vocal, insa membrii nu au dorit sa continue pe acest stil si totul s-a terminat dupa cateva luni. Doresc seriozitate si oameni dispusi sa incerce macar acest stil. Cine este interesat sa ma contacteze. Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.