www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danix22

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Other Information

  • Band
    Nevoie

danix22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Se pare ca eu eram de vina chiar daca actiunea corzilor nu e setata..cum ai zis si tu nu sunt obisnuit,sunt corzile mai stiff dar sustin sunetu mai mult timp asta am observat.
  2. bendurile,vibrato absolut totul este mult mai greu,cred ca singura rezolvare este sa schimb bridge-ul sau chitara.
  3. Salut,recent mi-am schimbat corzile de la chitara iar cantatul a devenit o "durere".In primul rand corzile sunt foarte stranse in acordaj standard si este foarte greu sa fac benduri mai ales pe corzile inalte.TIn sa va zic ca ca mi-am bagat nasul mai de mult pe chitara si am umblat la bridge,actiunea si intonatia sunt varza dar inainte nu era asa de greu de cantat. Modelul de chitara este un stratocaster made in china iar corzile pe care le folosesc sunt elixir naonbweb 10-46 trecut de la 9-46. Multumesc!
  4. Pret: 400 Localitate: Constanta Contact: 0736122080 Link producator: http://www.marshallamps.com/products/amplifiers/mb-series/mb30/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut,vand amplificator marshall mb 30 sau il dau pe amplificator de chitara asemanator.
  5. Ma numesc Dani,cant la chitara de 5 ani si as vrea sa ma alatur unui grup caruia ii place metalu. In general cant Metallica si Slayer pe chitara da pot aborda si alte stiluri. N-am cantat niciodata cu o trupa sau cu alta persoana.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.