www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jewelia

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jewelia

  1. N-am mai dat pe-aici de mult timp, but felt like sharing this. De-abia scos din cuptor. Am lucrat la video-ul asta (+ audio) trei zile in continuu, ca sa fie gata cat e piesa cat de cat inca fresh - poate 3 zile nu pare mult, dar e mai mult decat de-ajuns sa te faca sa nu mai vrei sa auzi prea curand melodia cu pricina
  2. Asta-i cea mai noua piesa si ma bucur tare ca am reusit s-o duc la bun sfarsit. E un sentiment foarte placut sa-ti auzi aranjamentul cantat de muzicieni adevarati
  3. Piesa noua. De data asta partea de productie imi apartine in totalitate
  4. Iarasi a trecut ceva timp de cand am postat noutati, in my defense am lucrat la un E.P care in sfarsit gata si e pe soundcloud: https://soundcloud.com/missjewelia/sets/monsters-ep A fost co-engineered si produs de mine si de prietenul meu Andy, cu toate instrumentele inregistrate live, no sample libraries (inclusiv strings-urile). Mai e de lucru la mix, dar na, sunt happy cu ce ne-a iesit. Sper sa va placa!
  5. So.. still nici o idee legata de playerul de soundcloud? Din ce stiam eu, oamenii de pe rgc erau mai dornici sa ajute Un alt video:
  6. Multumesc pentru cuvintele frumoase, Sam! Si mai arunc aici o piesa, e o inregistrare live: https://soundcloud.c...feat-owen-ralph Am incercat sa pun playerul soundcloud cu tag-uri in postare si nu merge; de fapt, apare playerul, dar scrie track not available, stie cineva cum il fac sa mearga?
  7. Avand in vedere ca ultima postare din galeria de inregistrari pe care o aveam la un moment dat aici pe rgc dateaza din 2007 (wow, ce repede trece timpul asta!), am decis sa creez un nou topic in care sa pun chestii pe care le-am facut in ultima vreme si pe care urmeaza sa le fac. Ce sa zic, sper sa va placa! Am sa incep cu piesa asta, care e o compozitie destul de recenta:
  8. Cover la Lana del Ray - Young and Beautiful, voce, pian si djembe
  9. Salut! Suntem trupa Ender si cautam pe cineva din Bucuresti care sa cante alaturi de noi la clape. Media de varsta la noi in trupa e 21-25 de ani. Cerinte: sa stie sa cante, sa aiba clapa, sa vina la repetitii si cantari. Nu-s asa de multe Contact: PM sau julya_gdy@yahoo.com Si cam asa cantam noi:
  10. Se poate inchide, am gasit chitarist. Multumim celor care s-au aratat interesati
  11. 元気です, ありがとう
  12. Salut! Suntem trupa Ender si cautam pe cineva din Bucuresti, serios si disponibil pentru repetitii si cantari, care sa stie si sa cante la chitara. Nu sunt niste cerinte extraordinare, dar, din pacate, am avut pana acum ceva experiente neplacute, de aceea tinem cel mai mult la seriozitate. Noi cantam cam asa: pagina de facebook: http://www.facebook.com/trupaender Daca sunteti interesati, PM sau julya_gdy@yahoo.com Toate cele bune!
  13. Multumim pentru apreciere, ti-am dat add. Si, din nou, "Oglinda", pe care tocmai am sters-o din greseala ENDER - Oglinda.mp3
  14. Salut, noi suntem trupa Ender. Chitaristul nostru, din cauza unor probleme personale, a fost nevoit sa se retraga, asa ca suntem in cautarea cuiva care sa ocupe cu succes acest loc liber. Sunam in felul urmator: Ender - Orasul gri.mp3 Noi ne-am adunat si am inceput sa cantam impreuna la inceputul lui 2011; avem 12 piese proprii si altele care asteapta sa fie lucrate. Am avut cantari prin cluburi (El Grande Comandante, Club A, Elephant Pub, Razna, etc.), am fost la Tonomatul de pe 2, la Sala de Repetitii si de curand am cantat pe scena Stufstock Newcomers. Membrii trupei au varste cuprinse intre 20 si 23 de ani - suntem voce, clape, bas si tobe. http://www.facebook.com/trupaender Pentru mai multe detalii, julya_gdy@yahoo.com Toate cele bune, Iulia (Ender)
  15. Salut! nu stiu daca postez bine aici, dar...here it goes. Caut o trupa care sa fie dispusa sa cante joia asta ( si, daca va place si mai vreti, chiar in fiecare joi) impreuna cu noi intr-un club din Bucuresti (clubul se cheama Razna Hanul cu Tei - e pe Lipscani, a fost inchis vreo cativa ani, iar acum e re-deschis de curand). Atmosfera e foarte lejera, oamenii de la club de treaba, primim banii luati pt intrare, puteti sa cantati cam intre 30 de min si o ora, depinde cat repertoriu aveti. Noi suntem trupa Ender si asta e pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/trupaender Contact: julya_gdy (yahoo)
  16. Bine te-am gasit ) Nope, nu le am nici cu chitara, nici cu basul. Cant la clapa, in schimb.
  17. Nu mi se pare greu, imi place... exact asta caut: niste oameni care sa asculte chestii dintr-astea si sa le si placa. E acelasi lucru ca si cand s-ar aduna 3-4 fani Muse sau Iron Maiden sau mai stiu eu ce si ar face o trupa tribut. E ceva de distractie..iti plac niste melodii, stii sa canti la un instrument, asa ca ai chef sa le canti si tu Si da, J-rock stands for Japanese rock, dar mie mi se pare ca are totusi ceva diferit fata de muzica de la noi, niste acorduri, niste modulatii pe care, daca le auzi, te gandesti imediat la openinguri de anime. Uite 2 melodii random care-mi plac; nu sunt neaparat cel mai fericit exemplu, dar nu stiu, au ceva 'altfel'...
  18. Salutare! Ideea mi-a venit aseara, in timp ce postam asta pe youtube: De obicei, ideile care ma pocnesc la ore tarzii nu-mi mai par atat de inspirate a doua zi, dar de data asta nu m-a parasit entuziasmul Hai sa facem o trupa in care sa cantam J-rock - piese frumoase si ascultabile, nu toate prostiile. Sigur trebuie sa mai existe cineva care sa aiba chef sa cante asa ceva, macar de fun. Promit ca pe viitor o sa am o pronuntie si mai buna Inca vreo 3 coveruri de gen: - asta imi place mult Daca scormoniti prin 'my channel', mai gasiti pe acolo si alte chestii cantate de mine, inclusiv piese proprii. Intereseaza pe cineva? haideti, din orice se gaseste ceva de invatat contact: julya_gdy (pe yahoo) Bucuresti city.
  19. Salut, Joi, 28 august, ora 21:00, concert NONSENSIA in Big Mamou (intrarea libera). Aici va puteti face cat de cat o idee in legatura cu ce cantam: www.myspace.com/nonsensia E primul nostru concert, asa ca we need your support Va asteptam!
  20. Asa e, se termina prea brusc; voiam sa-l inchei cu fade out ca sa nu mai fie asa dar - am uitat! M-am grabit sa-l postez Se rezolva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.