www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin Florea

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Epiphone SG Special

Catalin Florea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am demontat-o si sunt fara guler. Sunt intr-adevar, identice. Multumesc tuturor pentru link-uri si sfaturi! Voi cauta mai intai la rapsodia, sper sa aiba ce imi trebuie
  2. Multumesc pentru raspunsuri! Acesta este capul chitarei: http://postimg.org/image/h7v219van/ Este vorba de cheita coardei Mi (E) subtire. S-ar putea sa ma insel, dar nu sunt acelasi tip de cheite ca acestea de pe site-ul celor de la Guitar Shop? http://guitarshop.ro/cheite-acordare-fender-70s-f-tuning-keys-chrome_p2323.html
  3. Postul nu mai e valabil, asa ca as dori sa fie sters.
  4. In timp ce dadeam jos corzile de pe un Epiphone SG (fiind cu mintea in cu totul alta parte) am strans o coarda in loc sa o slabesc pana a pleznit si din cauza asta s-a stricat si cheita de acordaj respectiva, care merge acum in gol. Unde as putea gasi una cu care sa o inlocuiesc?
  5. Buna. Numele meu e Catalin, am aproape 18 ani si cant la chitara de 2-3 ani. The Clash si Stiff Little Fingers sunt very Influential pentru mine, dar imi place sa cant orice tine de rocnk'n roll, rock, punk,etc. Caut membri pt trupa din Bucuresti. Sunt liber dupa scoala si in weekenduri. Am o Epiphone SG Special. Telefonul meu e 0732153260.
  6. Buna M-am cumparat de curand o Epiphone SG Special. Nu ma puteam decide intre asta si Squier Bullet Strat, avand in vedere ca nu aveam mai mult de 6 milioane pt chitara, si ca sunt amandoua "budget guitars". Le-am incercat pe amandoua la magazin si tot nu ma prea puteam hotari. Cel de la magazin mi-a recomandat SG-ul, care era si cu 1 mil mai scump, asa ca l-am cumparat. Credeti ca am facut alegerea corecta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.