www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

piip

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

1671 profile views

piip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Trimit si prin curier. Fara schimburi DW CPPADBDSS BD Practice Stand pad pentru studiu de toba mare
  2. Folosita de cateva ori, are un corn ciobit de la marginea unui birou. Hardcase : OnStage GCFV7000 bonus: un tuner chromatic: BOSS TU-01, strap si cablu Corp: Tei Neck: lemn de Arțar Hardware: chrome Tastiera: lemn de Palisandru cu 24 de taste Bridge: Tune-o-matic Configuratie doze: H-H Scala: 648 mm
  3. salutare! pentru Bucuresti? sunt noob, dar imi doresc chitara, am 600 de lei, o poti trimite? sunt ultimii mei bani, si daca o trimiti nu as vrea sa se strice pe drum sau sa aiba probleme. Merci!
  4. Salut. Cautam un vocal.Suntem o trupa care tinde catre ceva mai modern: un alternative metal cu influente mici de progressive, experimental (desi nu e nimic batut in cuie, incercam sa gasim stilul cel mai avantajos pentru vocal). Suntem din Bucuresti, avem o sala frumos amenajata, cocheta si cu multa lumina naturala smile emoticon Mesaj privat pentru relatii.
  5. am un premier New Sound metalic de 14 cu 5.5 sau 6, nu stiu exact prin camara. Are 2 suruburi rupte, poze pe weekend doar daca esti interesat. Pret: 150 lei Bucuresti.
  6. Vand Powerful Crash 18* Meinl Classics, decupat pe margine (e un decupaj micutz) in rest arata ca nou, poze in weekend daca esti interesat. Bucuresti - 350 lei
  7. bai Gomez, poate sunt oameni care vor id-ul tau
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.