www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gomezzz

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Inopia

gomezzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. gata boss las si mail-ul doar ca nu folosesc messenger, doar mail alexandru.dascaloiu@yahoo.com sau facebook http://www.facebook.com/alex.gomez.5245
  2. Salut. Daca poti sa lasi aici si un link unde va pot asculta/auzi ar fii perfect (merge si o inregistrare dintr-un concert). Merci.
  3. Dupa cum spune si titlul sunt tobar si caut trupa in Bucuresti. Am experienta atat in underground cat si in mainstream si bineinteles in echipamentul necesar pentru a-mi desfasura activitatea. Ca si experienta de underground am cantat in mare parte in trupe de metal, cele mai relevante fiind Inopia, Silver Bullet, Tiarra si An Theos, activand cu aceste trupe in peste 50 de concerte atat in Bucuresti cat si in provincie, fie in cluburi fie in cadrul festivalurilor open air (OST Fest, East European Motor Show, Rock 'n' Port, etc.). Cat despre experienta in mainstream am activat alaturi de Lucian Viziru in trupa Dark Town in majoritatea cluburilor din Bucuresti (Hard Rock Cafe, Mojo, etc.) cat si la cateva petreceri private si emisiuni tv (Acces Direct, Neatza cu Razvan si Dani, Danutz SRL, Cancan TV). Ce caut -trupa serioasa formata din oameni seriosi cu chef de munca care vor sa cante si pe scena nu numai in sala de repetitii -oameni care STIU sa cante -ca genuri muzicale nu conteaza atat timp cat se face treaba profi, dar prefer in mare parte cover bands, pop-rock, electro stuff dar si metale (indiferent de sub-genuri). Ce nu caut -trupe in formare -trupe cu media de varsta mai mica de 20 ani -incepatori pe instrumente Tin sa mai precizez ca stiu sa citesc partituri si ca pot canta cu metronom (am inregistrat pana acum in studio, profi si nu home-studio 2 albume cu Inopia, 2 single-uri cu Silver Bullet, 1 EP si 2 single-uri cu Lucian Viziru) Postez si cateva link-uri de youtube ca sa vedeti exact cine sunt Pentru cei interesati de serviciile mele rog sa lase un post aici (nu PM) si sa ataseze si un link/doua ca sa imi pot da si eu seama despre ce e vorba.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.