www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Albert Moisei

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    ro

Albert Moisei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. efectul este nou, nu are nici un defect, nu a fost folosit 2 ore produsul se afla in iasi http://www.mcmusic.ro/chitare/efecte/ibanez-ds7-efect-chitara-ds7.html
  2. http://forums.rgc.ro/topic/70790-vandschimb-stagg-x300-husa-inclusa/
  3. defapt topicul asta a fost deschis pentru a vedea ce parere au persoane care poate au o mica idee despre ce inseamna muzica tinand cont ca majoritatea de aici canta la un intrument, si pentru a-si exprima parerea aceste persoane despre muzica electronica ce se bucura de un succes mult mai mare fata de muzica creata pe intrumente la care ai nevoie sa stii teorie muzicala si sa stii sa canti la un instrument pentru a o compune.
  4. aceasi parere o am si eu despre dubstep dnb si house si foarte corect manelele sunt un gen muzical, ca au linie melodica, ritm si mesaj ce ne displace noua asta e partea a doua.
  5. si in legatura cu dubstepul, pana zilele trecute CREDEAM ca e naspa, asta pana cand m-am dus pe youtube si m-am CONVINS ca e este foarte naspa.
  6. o pedala ibanez ds7 plus diferenta te-ar interesa sau doar bani? (pedala este noua) si daca ar fi ds7 plus diferenta cat ai vrea diferenta?
  7. Ascult de la muzica clasica pana la metal (Bach, Vivaldi, Mozart,Beethoven, Ac/Dc, Aerosmith Nirvana, Scorpions, Pink Floyd, Whitesnake, Guns n Roses, Skid Row, Queen, Twisted Sister, Deep Purple, Led Zeppelin Kiss, Judas Priest, Jimi Hendrix, Yngwie Malmsteen, Motorhead, Iron Maiden, W.a.s.p, Megadeth, Black Sabbath, Black Label Socety, Ronnie James Dio, Children of Bodom, Ensiferum, Kalmah etc. ) pararea mea despre muzica este ca o asculti pentru a-ti satisface sufletul deoarece muzica este(sau ar trebui sa fie) mai mult decat niste simple vibratii sonore, nu cred ca se poate chema muzica dubstepul dnb-ul house-ul si alte genuri "muzicale" in care ideea e sa-ti sparga urechile sau sa o asculti cu volumul dat la maxim ca sa simti cum iti tremura stomacul, si nu inteleg cum de genurile muzicale mentionate ulterior au si cel mai mare succes comercial, probabil din cauza videocliperlor urmarite doar din cauza femeilor "complet imbracate" care nici macar nu fac parte din formatia/grupul muzical ce filmeaza acel videoclip, si culmea cei ce se bazeaza cel mai mult pe imagine, nici nu au prea multa teorie muzicala, dar ei am cel mai mult succes in muzica. Muzica ce merita sa fie asculta nu are nevoie de videoclip sau alte promovari comerciale, muzica ar trebui sa o asculti cu ochii inchisi fara sa te plictisesti si sa te regasesti cat mai mult in muzica ta preferata(nu cred ca te poti regasi totatl daca nu e creatia ta) , cat despre perioada de cand ascult muzica si formtatiile mentionate mai sus nu e o perioada prea mare tinand cont ca abia am implinit 15 ani, bineinteles ca acum cativa ani cand am inceput sa-mi definesc mai bine gusturile muzicale nu ascultam Children of Bodom si Kalmah, am inceput sa-mi definesc gusturile muzicale cu formatii precum Ac/Dc, Aerosmith, Queen etc. Dar ma bucur sa vad ca inca mai exista persoane care asculta muzica pentru ca asa le place lor, fara sa asculte un anumit gen doar pentru "reputatia" lor de "metalisti" ascultand in paralel cu muzica metal si dubstep dnb etc fiind de parere ca esti batut in cap daca asculti un singur gen muzical.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.