www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Lupu

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bogdan Lupu

  1. Vand Controller MIDI Samson Graphite M25, cumparat in Iulie 2016 si folosit de maxim 3 ori. Vine cu garantie+factura, in cutie+ambalaj. http://www.samsontech.com/samson/products/usb-midi/controllers/graphite-m25/
  2. Pret: 1050 RON Negociabil Localitate: Brasov Contact: 0743031440 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Am chitara din 2011, am cantat cu ea la cateva concerte in rest a fost tinuta in casa. Nu are urme de uzura, arata bine. Pentru un Squire suna foarte bine.
  3. Sunt deschis si la alte genuri muzicale
  4. Cant de 4 ani la chitara,cateva concerte la activ cu cateva formatii locale. Genuri pe care as vrea sa le abordez:post-hardcore,pop-punk,punk-rock,pop-rock ,easycore,ceva in zona asta. Brasov. Mesaje in privat.
  5. Nu a fost scos din casa,l-am folosit de maxim 5 ori,il poti folosi la chitara,orga,cat si pe post de boxa. Aspect 5/5. Functional 5/5. -300-Watt 4-channel -Integrated digital FX processor with 100 awesome presets including reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter and various multi-effects -Full 4-channel stereo operation with separate Volume and FX Send per channel Pretul este 900 RON, usor negociabil!!
  6. Pozele sunt mai vechi si nu cred ca are o importanta foarte mare.
  7. Procesorul este foarte bun,atat estetic cat si functional.Accept schimburi cu pedale.
  8. Nu stiu daca am postat unde trebuie.Am un Squier Stratocaster classic vibe 50,am vrut sa ii schimb corzile,cand am vrut sa scot mi-ul, s-a blocat capatul inauntru si nu mai pot sa il scot.Vreo idee ceva cum as putea sa scot coarda ?
  9. Iti ofer 200 de lei pe case,ce zici?
  10. Dupa cum spune si titlul,caut un procesor,sa zicem pana in 400 de lei
  11. Suntem trupa tanara,la inceput,cautam un bassist care sa aibe habar ce face.Stilul pe care am dori sa il abordam este mai mult o combinatie intre ska,punk,alternativ.Ar fi de preferat ca basistul sa aibe pana in 19-20 de ani!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.