www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chiper Ionut-Mugurel

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Recent Profile Visitors

2046 profile views

Chiper Ionut-Mugurel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut. Stiu ca a trecut ceva timp. Dar incerc o intrebare. Mai ai cumva Cubase-ul la vanzare?
  2. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749306434 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Monitoarele sunt ingrijite, folosite in home studio la volum scazut, nu s-a umblat in ele si nu s-a dat petrecere in bloc cu ele. Arata aproape impecabil, unul din ele avand o singura zgarietura pe lateral undeva pe coltul incintei. Pretul este FIX si pe pereche. Nu sunt interesat de schimburi. Multumesc. Cateva specificatii: -Tweeter 1" membrana din matase naturala, si Woofer 5" membrana din kevlar -Biamplificate -70w bucata (30w tweeter si 40w woofer) -Raspuns frecvente 56Hz-22kHz -Izolate magnetic -Conexiuni:XLR balansat si jack mare 1/4" nebalansat.
  3. Esti basist? Iti doresti sa intri intr-o echipa de profesionisti? Ai experienta in repertoriul de cover-uri? Hai sa facem viitorul sa sune bine impreuna! Oferim seriozitate, colaborare de lunga durata, sala de repetitii, reclama pentru reusita colaborarii, evenimente in curs. Detalii in privat, pe mail: trupastory@gmail.com sau la tel: 0732.134.648 / 0724.140.791 / 0749.306.434.
  4. Pret: 500RON Localitate: Bucuresti Contact: tel: 0749306434 mail: idomusics@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Monitoarele sunt ingrijite, folosite in home studio la volum scazut, nu s-a umblat in ele si nu s-a dat petrecere in bloc cu ele. Arata aproape impecabil, unul din ele avad o singura zgarietura pe lateral undeva pe coltul incintei. Pretul este FIX. Nu sunt interesat de schimburi decat cu alte monitoare de dimensiuni mai mari, cu diferenta din partea mea bineinteles. Pretul este pe pereche. Cateva specificatii: -Tweeter 1" membrana din matase naturala, si Woofer 5" membrana din kevlar -Biamplificate -70w bucata (30w tweeter si 40w woofer) -Raspuns frecvente 56Hz-22kHz -Izolate magnetic -Conexiuni:XLR balansat si jack mare 1/4" nebalansat.
  5. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: idomusics@gmail.com Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Interfata este foarte ingrijita, a fost tinuta numai in studio, functioneaza perfect. Am cumparat-o de noua si de vreo 4 ani m-a servit ireprosabil. Este construita ca un tanc si nu am avut niciodata o problema cu ea. Este dotata cu 2 intrari XLR si JACK, doua iesiri RCA, iesire pentru casti, MIDI in si out si alimentare cu 48v phantom power pentru microfoane condenser. Vine in cutia originala. Ideala pentru home studio sau alte aplicatii unde se cere un sunet de o calitate mai inalta. Schimb doar cu interfata audio prin firewire.
  6. Vand Juno-G in stare foarte buna. Are 256 Mb RAM, flash card de 1Gb si un expandabil instalat. Vine impreuna cu alimentator si husa. Pretul este de 500 euro.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.