www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

metalrau

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

metalrau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Iata si cateva poze. Am uitat sa mai zic ca pe chitara se afla diferite imagini/desene lipite. Acum se pot vedea mai clar putin(daca n-am zis eu in descriere) modelul, corpul, tastiera, cheietele si restul. Calitatea pozelor nu este foarte buna, imi pare rau.
  2. asta e moda in Romania acum? Avem deja o trupa si mai vrem sa fim in inca una, sau mai multe?
  3. Pret: 150 RON Localitate: Romania Contact: 0735.042.281 Link producator: http://www.hora.ro/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand o chitara, produs al fabricii Hora Reghin. Modelul arata ca un western student cu 6 corzi dar habar n-am daca e clasica sau e o chitara acustica. Culoarea este verde inchis, uzura exista insa corpul nu e crapat. Bridge-l este doar putin zgariat (de la corzi) iar unul dintre cuiele de tuning nu mai are vopsea. Nu pot sa zic nimic despre lemn. De obicei corpul la acustice (caci cred ca e acustica), este fabricat din molid sau mahon. Cu toate astea sunetul e curat. Precizez ca instrumentul a fost folosit, nu are nici o garantie in momentul asta si nu are nici corzi,atentie. Nu am mai avut sa-i pun. Imi pare rau. Chitara am cumparat-o tot de aici de la un membru, cu 200 ron. Eu o dau cu 150 dar mai jos de 120,nu te obosi cu oferte. Fotografii n-am momentan...Pt. cei din Bucuresti chitara se poate vedea/testa.
  4. Iti zic eu sa alegi dintr-un magazin de muzica nu de pe internet.
  5. uite un exemplu: imnul Romaniei. Desi nu cred ca o sa-ti iasa, daca repeti doar o ora pe zi.
  6. rock classic, hard rock si heavy metal. Toata generatia anilor '60/'70. Misto!
  7. El cauta in Timisoara, tu esti din Arad si eu vin din Bucuresti. Ce facem?!
  8. mai serios vorbind, de ce nu si chitara lead? Sau poti sa le imbini pe amandoua...
  9. Intrebarea mea a fost daca cauti oameni seriosi(muzicieni cu pregatire) sau doar care se distreaza(pusti). Despre ''clarificarea'' pe care tocmai ai facut/o asupra stilurilor muzicale te contrazic. Nu e nici o diferenta intre a executa o varietate de muzica si a face ceea ce inseamna ea. N-ai cum sa faci blues de exp daca nu sti de unde deriva. Si aici se fac o multime de confuzii...ma refer si la improvizatie, fara sa aibe legatura cu genul). So...
  10. cauti oameni seriosi care conving ca sunt sau pe cineva care se distreaza? Ai putina practica, din ce spui tu mai sus si asta arata nivelul de instruire care pt o formatie de muzica(orice gen) e destul de esential ca sa vezi unde esti si unde poti sa ajungi. Sunt f.multe concursuri de muzica, un exp GBOB, unde tinerii amatori se duc alaturi de trupe sau singuri tocmai in ideea de a-si face band dar o sa vezi ca nu merge. Doar sa apari, sa spargi o chitara in bucati si lumea sa bate din palme, mama ce chitarist e asta... Citeam descrierea ta de la profil ca abordezi cu usurinta orice gen musical. Eu cant de 5 ani jumate si visez in continuare sa cant orisice tip de muzica. lol Oricum, succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.