www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Oma_Krull

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

Other Information

  • Gear
    Hora reghin (Laura)
    Fender CD-100CE

Oma_Krull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, ce parere aveti despre modelul acesta de chitara acustica? http://www.senia.ro/tramontane-t66d-chitara-acustica-lag-32074-3 vi se pare mai ok decat ? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=37&BrandCategsID=325&BrandProductID=1622 stiu ca are lag-ul este mai scump dar nu am idee daca este de calitate mai buna. daca aveti aveti si alte propuneri de chitare acustice in jurul acestui pret (800 ron) va rog sa nu ezitati sa imi recomandati.
  2. Multumesc pentru raspuns. Intradevar sunetul la rece este foarte important si pe viitor as vrea sa leg chitara la PC pentru a imi asculta si imbunatatii cantatul la chitara. Multumesc Blackthorn pentru reply. Si eu tot la Fender ma gandeam. Dar cum am zis nu am apucat sa pun mana pe un Takamine care am vazut ca este destul de laudat pe aces forum. Astept si alte opinii.
  3. Salutare. Se pare ca venit vremea sa imi schimb chitara (cauza: sora mai mica a scapat-o in cap). Si daca tot sunt nevoit sa fac acest lucru vreau sa imi cumpar o chitara elecro-acustica. Bugetul este de aproximativ 1200 ron. Din ce am mai citit pe net am inteles ca cele cu top solid ar fi o investitie buna. Am avut ocazia sa incerc cateva modele: LAG T66 DCE: http://www.muzicastore.ro/chitara-electro-acustica/Chitara-Electro-Acustica-LAG-T66DCE/ Fender CD140SCE: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=62 YAMAHA APX500 N: http://www.senia.ro/apx500-n-chitara-electro-acustica-yamaha-22329-3 Dintre modelele de mai sus as putea spune ca Fenderul m-a impresionat (plus ca avea si tuner incorporat) modelul acesta mi-a fost recomandat la un magazin (nu stiu daca pot sa ii afisez numele): RECORDING KING RD-16-CFE: http://www.thomann.de/ro/recording_king_rd_16_cfe.htm Din pacate nu am ajuns la un magazin care sa aiba si Takamine (vad ca sunt destul de recomandate pa acest forum). Daca aveti o idee / o indrumare este binevenita. PS: Studiez de aproximativ 8 luni chiatara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.