www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VladutzB

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VladutzB

 1. Vand MXR distorsion III in stare perfecta de functionare.Specificatiile complete pot fi gasite aici: https://vidweb.aws.marketlive.com/jimdunlop_vid/text/content/pdp/manuals/M115.pdfTrimit in tara prin curier, costul transportului nu este inclus in pret.
 2. Pretul a scazut cam cat se mai poate. 1,700 RON pentru un amp pe lampi in stare excelenta
 3. De vanzare un combo pe lampi Peavey Classic 30 in stare foarte buna atat tehnic cat si vizual (fara lovituri, julituri etc). Nu este un amp high gain suna foarte bine pe clean / overdrive dar se intelege bine si cu pedale de distors.Putere: 30WTuburi: 4 x EL84 / 3 x 12AX7Difuzor: 1 x 12" Blue Marvel 16 ohmiCanale: Clean si Lead cu control de gain PRE si POST pe canalul LeadEQ: bass, medii, inalteReverb: cu arcGreutate: 17.5kgAltele: Send/Return, iesire de difuzor/cabinet extern, posibilitate de conectare footswitch (inclus in pret), made in USA.Predare personala in Bucuresti, trimit prin curier doar pe cheltuiala si responsabilitatea cumparatorului. Pretul de nou este in jur de 2500 - 2700 RON, pretul meu 1,800 RON.
 4. Mai tragem un pic de pret in jos, cat se mai poate 3,500 RON pentru un Stratocaster USA ca nou
 5. Pret redus la 3,600 RON, cca 1000 de RON reducere fata de pretul de nou (fara a considera straplocks si strap de piele), iar chitara este ca noua :).
 6. Vand chitara Fender American Special an 2010 culoare Apple Candy Red, pruductie USA.Chitara este in stare foarte buna nu a fost cantata foarte mult. Pretul include strap locks si curea de piele Fender si husa Fender. Chitara este echipata cu 3 doze single coil Texas Special, headstock 70's, tremolo vintage, 22 taste. O descriere completa aici: https://www.andertons.co.uk/p/0115602309/solid-body-electric-guitars/fender-american-special-strat-in-candy-apple-red-mnCorzile sunt noi (Elixir de 0.10) si setup-ul este facut de curand, chitara poate fi utilizata fara alte investitii in starea in care este.Are o foarte mica ciupitura pe spatele chitarii datorata atingerii de un stativ care avea protectiile lipsa, se poate observa in poze.Pretul usor negociabil.
 7. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: vlad_bogdan2000@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand urmatoarele pedale: 1. Wah Wah Vox Clyde Mccoy - din cate stiu pedala nu se mai produce (deci e vintage ) este vorba un reissue a pedalei wah wah Clyde Mccoy, true bypass, si spre deosebire de majoritatea pedalelor wah poate fi alimentata pe langa baterie si cu un adaptor de 9 volti. Pot fi gasite review-uri pe youtube. Vine si cu o husa de vinyl pentru transport, depozitare. Arata si functioneaza impecabil este foarte putin folosita. Am luat-o de la MC Music cu 750 RON - Pretul meu 630 RON. 2. MXR distorsion 3 - detalii aici Dunlop Manufacturing :: Electronics :: MXR :: Distortion III True bypass, poate fi alimentat la baterie sau adaptor 9 volti. A stat in pedal board, are mici puncte unde este sarita vopseaua. Functioneaza impecabil. La MC Music pedala este 350 RON - pretul meu 230 RON. Cei interesati imi pot da mesaj pe privat sau mai bine pe adresa vlad_bogdan2000@yaho.com Cele bune, Vlad
 8. UP Mai sunt la vanzare Memory Man with Hazarai (550 RON) si Boss Acoustic Simulator (150 RON).
 9. Pret: 880 RON Localitate: Bucuresti Contact: e-mail Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand urmatoarele: 1. Memory Man with Hazarai - pret 550 RON http://www.thomann.d...ith_hazarai.htm. Are urme de uzura normala. 2. Boss phaser PH-3 - pret 180 RON. Pedala a fost pe forum la 200 RON, nu s-a vandut, mai jos de atat nu am cum sa las. Este in stare foarte buna, putin folosita, in cutia originala 3. Boss acoustic simulator AC-2 - pret 150 RON. Urme normale de uzura, functioneaza foarte bine. Cei interesati va rog PM sau mail la vlad_bogdan2000@yahoo.com. Vlad
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.