www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VladutzB

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VladutzB

  1. Vand MXR distorsion III in stare perfecta de functionare.Specificatiile complete pot fi gasite aici: https://vidweb.aws.marketlive.com/jimdunlop_vid/text/content/pdp/manuals/M115.pdfTrimit in tara prin curier, costul transportului nu este inclus in pret.
  2. UP Mai sunt la vanzare Memory Man with Hazarai (550 RON) si Boss Acoustic Simulator (150 RON).
  3. Pret: 880 RON Localitate: Bucuresti Contact: e-mail Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand urmatoarele: 1. Memory Man with Hazarai - pret 550 RON http://www.thomann.d...ith_hazarai.htm. Are urme de uzura normala. 2. Boss phaser PH-3 - pret 180 RON. Pedala a fost pe forum la 200 RON, nu s-a vandut, mai jos de atat nu am cum sa las. Este in stare foarte buna, putin folosita, in cutia originala 3. Boss acoustic simulator AC-2 - pret 150 RON. Urme normale de uzura, functioneaza foarte bine. Cei interesati va rog PM sau mail la vlad_bogdan2000@yahoo.com. Vlad
  4. UP BOSS PH-3 220 RON nenegociabil, eventualul transport prin curier pe cheltuiala cumparatorului
  5. Pana pe 24 Decembrie pretul la Boss PH-3 este 230 RON (nu asigur transport in banii astia). Sau schimb cu reverb calitate similara.
  6. Eventual dau phaserul Boss PH-3 la schimb cu un reverb. Sau in continuare 280 RON, negociabil.
  7. S-a dat si pedala de volum. Momentan la vanzare ramane doar phaserul Boss PH-3 la 350 RON.
  8. Pedala Boss PH-3 se pare ca se gaseste de noua si la un pret mai mic decat pe Thomann. Asa ca noul meu pret este 350 RON.
  9. Salut, Vand urmatoarele: e-Bow plus - 350 RON -> Este ca nou, l-am folosit de 2-3 ori. Nu-i un discount foarte mare, dar e ca nou si daca mai luati in considerare si trasportul de la Thomann zic ca este rezonabil. Pret Thomann: http://www.thomann.de/ro/ebow_ebow.htm?sid=eb41bb54ef1f6337c1110fa3b5b683cf Boss Phase Shifter PH-3 -> 450 RON. Pedala este aproape noua, putin folosita ( stat o vreme in pedalier, dar n-am folosit-o), in cutia originala. Pret Thomann: http://www.thomann.de/ro/boss_ph3_phase_shifter.htm Pedala volum Rocktron HEX -> 280 RON. La fel este aproape noua, in cutie. Pret Thomann: http://www.thomann.de/ro/rocktron_hex_volume_expression_pedal.htm Le dau pentru ca nu le folosesc in setup-ul actual. Sunt din Bucuresti. Pt. cine e interesat, va rog PM. Vlad
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.