www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VladutzB

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster American Special
  Peavey Classic 30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VladutzB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Vand MXR distorsion III in stare perfecta de functionare.Specificatiile complete pot fi gasite aici: https://vidweb.aws.marketlive.com/jimdunlop_vid/text/content/pdp/manuals/M115.pdfTrimit in tara prin curier, costul transportului nu este inclus in pret.
 2. Pretul a scazut cam cat se mai poate. 1,700 RON pentru un amp pe lampi in stare excelenta
 3. De vanzare un combo pe lampi Peavey Classic 30 in stare foarte buna atat tehnic cat si vizual (fara lovituri, julituri etc). Nu este un amp high gain suna foarte bine pe clean / overdrive dar se intelege bine si cu pedale de distors.Putere: 30WTuburi: 4 x EL84 / 3 x 12AX7Difuzor: 1 x 12" Blue Marvel 16 ohmiCanale: Clean si Lead cu control de gain PRE si POST pe canalul LeadEQ: bass, medii, inalteReverb: cu arcGreutate: 17.5kgAltele: Send/Return, iesire de difuzor/cabinet extern, posibilitate de conectare footswitch (inclus in pret), made in USA.Predare personala in Bucuresti, trimit prin curier doar pe cheltuiala si responsabilitatea cumparatorului. Pretul de nou este in jur de 2500 - 2700 RON, pretul meu 1,800 RON.
 4. Mai tragem un pic de pret in jos, cat se mai poate 3,500 RON pentru un Stratocaster USA ca nou
 5. Pret redus la 3,600 RON, cca 1000 de RON reducere fata de pretul de nou (fara a considera straplocks si strap de piele), iar chitara este ca noua :).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.