www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ArntDan

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Botosani

Other Information

  • Band
    Delirium
  • Gear
    Chitară Chapman Ghost Fret
    Amplificator Behringer GM-108
    Procesor Digitech RP-80
    Pene Jim Dunlop Jazz III

ArntDan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Salut! Mai jos aveți un cover recent. If you like it,don't be afraid to press the like or subscribe button for more content like this! Sunt deschis către orice feedback! Echipament: Chapman Ghost Fret Digitech RP-80 Jim Dunlop Jazz III Picks Reaper DAW Sony Vegas 13.0 Video Editing Software
  2. Am rezolvat.Corzile erau prea uzate.Topic inchis.
  3. S-ar putea sa fie adevarat pentru ca m-am uitat din absolut orice unghi si nu gasesc nimic de unde sa reglez,dar totusi unele sunt mai joase si unele mai inalte.E asa din fabricatie?
  4. caludiumetal11 : Eu am ridicat si de acolo dar tot suna infundat,chiar si in pozitie libera.Eu voiam sa stiu daca se poate ridica fiecare cheita individual.La truss rod nu se umbla decat daca gatul este indoit(convex sau concav),deci nu e prea sanatos sa umbli acolo daca gatul e complet drept(ca la mine).Nu sunt sigur,dar nu cred ca de acolo se regleaza truss rodul deoarece ea se afla in gat,nu pana la bridge,deci de acolo se ridica numai bridgeul,nu trussrodul in sine(el se regleaza din spate,de la gat in sus). stratosaurus:O sa incerc sa schimb corzile si iti vin cu un raspuns dupa,dar eu tot vreau sa stiu de unde ridic individual cheitele ca nu imi dau seama.Chitara am primit-o acum vreo saptamana,deci cu corzile astea au venit cu ea.Am sa il intreb pe vanzator ce corzi sunt si am sa le inlocuiesc pentru ca sunt destul de bune ca si calibru pentru preferintele mele deci as vrea sa cumpar acelasi set.
  5. 1)Deci a 4-a coarda bazaie de nu are aer,la toate freturile.E moarta,suna mult mai infundat ca celelalte.Am un bridge fara tremolo.Coarda nu atinge nimic,deci nu stiu care ar putea fi problema.O sa incerc sa schimb coarda deoarece pare putin uzata,dar pana atunci stie cineva ce se intampla?Vi s-a mai intamplat si voua? 2)Stiti cumva cum sa ridic pinii(chestiile mici ce tin coarda de la bridge)?Stiam cu sa le ajustez la chitari cu tremolo,dar la asta m-am uitat din toate unghiurile la ea si tot nu imi dau seama cum sa le ridic. Ca referinta,chitara mea este un Jackson Kelly js30.Multumesc anticipat.
  6. Nu sunt sigur daca sa cumpar un Cort X-6 VPR.Sunt cam sceptic in privinta faptului ca are 3 doze.Eu cant doar metal(Death,Heavy,Trash),nimic altceva..Nu folosesc prea mult single coil-uri asa ca nu sunt sigur. Am auzit ca firma cort face chitari de calitate.Costa in jur de 1300 lei. Sunt deschis si pentru alte sugestii de chitari in jurul acestui pret.(Nevoie neaparata de 24 de freturi deoarece cant solo si o sa am nevoie).
  7. Buna.Caut o chitara electrica care sa coste in jur de 1000-1500 lei.Nu vreau neaparat de la cineva de pe site pentru ca nu detin banii acum dar vreau sa imi fac o idee. Sugestii?Prefer sa fie model stratocaster sau flying V.Nu prea ma dau in vant dupa LP-uri.
  8. In ianuarie s-ar putea sa fac rost de 1000-1500 lei.Sugestii?Cant doar Metal(Slayer,Metallica,Amon Amarth etc.).As prefera sa aiba 24 de freturi. Multumesc anticipat.
  9. Ok.Deci as vrea sa aflu si parerea voastra.Care chitara credeti ca este mai buna : Esp Ltd EX-50 sau Ltd AX-50.Amandoua mi se par bune numai ca nu stiu pe care sa aleg.AX-50 are un ton foarte heavy(ceea ce imi place foarte mult pentru ca eu nu cant foarte mult pe clean ci mai mult pe distortion),dar am vazut multe cover-uri de la metallica in care este folosit EX-50 si are si el un sunet foarte bun(dupa parerea mea).Eu nu sunt un incepator,dar nici expert si caut o chitara care sa imi satisfaca cererile...si anume:cand cobor acordajul in drop c sau b standard sa nu imi vina sa imi arunc chitara pe geam(am un harley benton)... si sa pot sa fac un solo fara sa imi bazaie toate freturile.Si de asemenea puteti sa imi dati si alte sugestii numai ca vreau ca acea chitara sa se incadreze in bugetul meu de 9 milioane.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.