www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lympezis

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Masked Toys
  • Gear
    cateva

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lympezis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vand Marshall head JVM205H. Fabricat in 2011, achizitionat de pe thomann. Folosit putin, 1-2 repetitii pe luna, 7-8 concerte pe an. Se poate proba la cumparator, dat fiind ca sala de repetitii avem doar in Bacau. Pret 3 100 lei De vanzare e si un cabinet 1936, la fel de bine intretinut. Poze vor veni in curand, dar e ca nou. Pret cabinet: 1 500 lei. Daca e interesant motivul, e ca vreau un upgrade. Cei care stiu de trupa stiu ca am fost fidel acestui amp 4 ani, dar simt nevoia sa incerc si altceva. Ca schimburi, as vrea un amp acustic, unul dintre Mashall-urile AS100D sau chiar si AS50D (preferinta pt AS100D) si vedem cum compensam diferenta. Putem vorbi dupa 18:00 la 0732 440 833. Numai bine. Bogdan.
  2. Vand e-bow plus nou nout comandat redundant din neatentie. Am primit 2 din 2 surse asa ca unul iese la vanzare. Cu discount de gresala, pretul e 300 RON. Poze nu are rost sa postez deoarece nu l-am desfacut, cutia e neatinsa.
  3. Excelent...de cand cautam asa ceva pt acasa, cu efect loops...cat costa, cum se comanda si cand auzim un sample?
  4. Sunt interesat de orice fel de schimburi, mai putin stompbox-uri. Pedale mi-ar mai trebui doar un switch A/B si un chorus, phaser-ul s-a rezolvat. In rest, sunt deschis la orice propunere, de la pene si curele pana la corzi, chitari, sampler-e, cabluri, bete de toba, etc.
  5. Am nevoie de un phaser sau un chorus, daca cineva face o oferta de schimb...
  6. Vand Korg AX 1500G, stare impecabila, a fost folosit foarte putin si doar in punga de plastic originala. Pret 450 RON, se poate vedea in Bacau sau in Bucuresti. Preferabil de vandut tot in locatiile de mai sus, dar gasim solutii si de trimis in tara. Manual si alimentator incluse. Contact lympezis@gmail.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.